Klaudia
-4 °C
2 °C

Feleségével, majd magával is végzett egy budapesti férfi

2001.10.01. 14:34
Engedéllyel tartott fegyverével lőtte le a feleségét egy idős férfi a XIV. kerületben. A Nezsider park egyik földszintes lakásában történt gyilkosság után a férfi saját magával is végzett. A rendőrséget a szomszédok riasztották, miután hétfő reggel több lövést hallottak eldörrenni.
Nezsider park
Feleségével majd önmagával is végzett egy idős férfi hétfőn a XIV. kerületben - tájékoztatta az Indexet a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A gyilkosság a Nezsider park egyik lakóházának földszintes lakásában történt. A szomszédok azután riasztották a rendőröket, hogy reggel fél nyolckor több lövést hallottak eldörrenni.

A helyszíni szemle során kiderült, hogy a hetvenkét éves férfi engedéllyel tartott fegyverével ölte meg a feleségét. Az ötvenkét éves nőre több lövést adott le, majd egy golyóval végzett magával is. A kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A BRFK Vizsgálati Főosztálya megkezdte a tragédia hátterének felderítését. Egyelőre nem lehet tudni, mi késztette a férfit a gyilkosságra.