Géza
-11 °C
-4 °C

Nudista kolónia keresztényeknek

2004.01.07. 12:00
Keresztény tematikájú nudista parkot nyitna egy floridai férfi. Michael Martin meztelen misék, esküvők és keresztelők mellett házassági és családépítési tanácsokat is osztogatna. Zavart egyedül a környéken élő pedofilek okozhatnak.
A szeméthegyek, a szennyezett tavak és a környéken élő pedofilek sem riasztják el egy keresztény tematikájú nudista közösség megvalósításának tervétől Bill Martint - jelentette az AP. A férfi 240 holdas birtokot vásárolt a floridai Tampa közelében, ahol tervei szerint létrehozná édeni közösségét.

Édeni hangulat

"A Biblia egyértelműen úgy fogalmaz, hogy míg Ádám és Éva békében élt Istennel, meztelen volt. Tehát ha valaki Istennek tetsző életet él, nem kell félnie a meztelenségtől" - fejtette ki a közösség alapgondolatát David Blood, a nudistaközpont ügyvezető igazgatója.

A Natura névre keresztelt parkban szabadtéri templom mellett vízi vidámparkot is építenének a gyerekeknek. A táborban oktatás is folyna, családépítési és házassági tanácsokat kaphatnának az arra rászorulók.

Aggasztó szomszédság

Martin reményei szerint a területet már áprilisra megtisztíthatnák a felhalmozódott szeméttől, így sor kerülhetne a nyitó nudista esküvőre és keresztelő szertartásra is. A park teljes elkészültéhez még két évre van szükség - írja az AP.

Gondot okozhat azonban, hogy a nudistatelep közelében négy, nyilvántartásba vett pedofil is él. Martin egyelőre még nem tudja, mit tehet ez ügyben, mint mondta, egyeztetéseket folytat ügyvédeivel. "Biztosítani akarjuk, hogy a gyerekeknek ne essen bántódása" - nyilatkozta az AP-nek.