Erzsébet
1 °C
4 °C

Nyaralni megy Gyurcsány és Orbán

2006.07.28. 09:31

Gyurcsány Ferenc július végétől két hétre, Orbán Viktor augusztus elején három hétre indul nyaralni - írja a Blikk.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök családjával először a balatonőszödi kormányüdülőbe megy, majd szabadságának második hetében pedig Hollandiában pihennek. Ott egy bérelt hajóban járják majd a csatornákat, abban is fognak éjszakázni. Úgy tervezik, hogy napi 20-50 kilométert hajókáznak. A Blikk számításai szerint Gyurcsány kétheti nyaralása minimum másfél millió forintba fog kerülni.

A Fidesz elnöke idén nyáron már volt üdülni, Gáspár fiával Németországban szurkolták végig a focivébét. Ezen kívül Orbán Viktor a családjával három hétre megy nyaralni. Négy napot a horvát tengerparton töltenek majd, de előtte a Bükkben szeretnének bicajozgatni, és a felcsúti víkendházban is elöltenek néhány napot. A Blikk számításai szerint a volt kormányfő szabadságának minimum költsége 1 millió forint.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?