Viola
-6 °C
-2 °C

Letartóztatták a tolvaj Vlagyimir Putyint

2008.09.04. 18:43
Olasz csendőrök elfogtak egy férfit, aki ruhaneműket tulajdonított el árusok pultjairól. A rendőrök meglepődtek, mert az elkövetőt Vlagyimir Putyinnak hívják, ő az orosz kormányfő névrokona.

Alaposan meglepődtek az Adriai-tenger olasz partján fekvő Riccione csendőrei, amikor csütörtökön a fürdőhely kereskedőinek feljelentésére letartóztattak és igazoltattak egy tolvajt, aki társával együtt az árusok pultjairól zakókat és nadrágokat emelt el. A személyi igazolványból kitűnt, hogy a 30 éves férfi neve nem más, mint Vlagyimir Putyin - azaz az orosz miniszterelnökével azonos.

A ruhatolvajt a kereskedők megfigyelő kamerái buktatták le. A feljelentések nyomán a csendőrök megtekintették a videokamerák anyagát, amelyen látható volt, amint a férfi a pultokról elveszi és táskájába gyömöszöli a ruhadarabokat - majd az utcán felismerték a tettest.

Amikor igazoltatták, az áru már nem volt nála, mert átadta cinkosának. Ez azonban nem segített a riccionei Putyinon, mert a videofelvételek bizonyították, mi történt.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!