Erzsébet
1 °C
4 °C

Hepatitises Pamela Anderson

2002.03.22. 12:33
Hepatitis C-ben szenved Pamela Anderson - jelentette be szóvivője. Anderson állítja: a betegséget volt férjétől kapta el, Tommy Lee szerint ez a vád azonban csak egy eszköz a köztük folyó gyerektartási perben.
Hepatitis C-vel fertőzött - vallotta be sajtószóvivője útján Pamela Anderson. A veszélyes, súlyos esetben halálos májbetegséget állítása szerint volt férjétől, Tommy Leetől kapta el, miután közös tetoválótűt használtak. Igaz a hír, hepatitis C-m van és járóbeteg-ellátásban részesülök a UCLA kórházában - áll a híresség közleményében.

Tommy Lee szerint Anderson vádja csak eszköz

Pamela Anderson
Anderson volt férjét vádolja a fertőzésért. Soha nem említette betegségét a házasságunk alatt - mondta. Lee szóvivője szerint Anderson vádja csak egy eszköz a volt házastársak között a gyermekeik felügyeletéről szóló jogi csatározásban. Anderson szerdai bejelentése nyilvánvalóan egy Tommy elleni támadás - nyilatkozta Lee szóvivője. Remélem Pamela hamarosan rájön, hogy a médiát fegyverként használva csak árt önmagának és gyermekeinek - tette hozzá a szóvivő.

A hepatitis C fertőzés a betegségben szenvedők vérével való érintkezés útján terjed. Vérátömlesztés, nem fertőtlenített tű és kisebb mértékben szexuális kontaktus útján terjedhet. Bár kifejlet stádiumában a betegség halálos lehet, korai felismerése esetén újonnan felfedezett gyógymódokkal sikeresen kezelhető. Az Egyesült Államokban évente nyolc-tízezer ember hal meg hepatitis C-hez köthető komplikációk következtében.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?