Hepatitises Pamela Anderson

2002.03.22. 12:33
Hepatitis C-ben szenved Pamela Anderson - jelentette be szóvivője. Anderson állítja: a betegséget volt férjétől kapta el, Tommy Lee szerint ez a vád azonban csak egy eszköz a köztük folyó gyerektartási perben.
Hepatitis C-vel fertőzött - vallotta be sajtószóvivője útján Pamela Anderson. A veszélyes, súlyos esetben halálos májbetegséget állítása szerint volt férjétől, Tommy Leetől kapta el, miután közös tetoválótűt használtak. Igaz a hír, hepatitis C-m van és járóbeteg-ellátásban részesülök a UCLA kórházában - áll a híresség közleményében.

Tommy Lee szerint Anderson vádja csak eszköz

Pamela Anderson
Anderson volt férjét vádolja a fertőzésért. Soha nem említette betegségét a házasságunk alatt - mondta. Lee szóvivője szerint Anderson vádja csak egy eszköz a volt házastársak között a gyermekeik felügyeletéről szóló jogi csatározásban. Anderson szerdai bejelentése nyilvánvalóan egy Tommy elleni támadás - nyilatkozta Lee szóvivője. Remélem Pamela hamarosan rájön, hogy a médiát fegyverként használva csak árt önmagának és gyermekeinek - tette hozzá a szóvivő.

A hepatitis C fertőzés a betegségben szenvedők vérével való érintkezés útján terjed. Vérátömlesztés, nem fertőtlenített tű és kisebb mértékben szexuális kontaktus útján terjedhet. Bár kifejlet stádiumában a betegség halálos lehet, korai felismerése esetén újonnan felfedezett gyógymódokkal sikeresen kezelhető. Az Egyesült Államokban évente nyolc-tízezer ember hal meg hepatitis C-hez köthető komplikációk következtében.