Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

6 éves kislányt erőszakolt meg egy 60 éves férfi Baranyában

2008.09.22. 21:56
Hatéves kislányt erőszakolt meg a gyanú szerint egy hatvanéves férfi egy Siklóshoz közeli településen - közölte a baranyai rendőrség.

A feltételezett elkövető őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba került, ellene erőszakos közösülés miatt folyik eljárás - tette hozzá Zsobrák Péter, aki több részletet nem közölt a közelmúltban történt, de csak hétfőn napvilágra került esetről.

Az MTI más rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy a bűncselekmény helyszíne Siklósbodony. A kislány édesapja füvet nyírt egy ismerősénél, édesanyja pedig megkérte a gyermeket, menjen utána.

A hatvanéves férfi útközben, eddig tisztázatlan körülmények között elkapta, majd megerőszakolta a gyermeket, aki ezt elmondta édesanyjának. A szülők feljelentést tettek a rendőrségen.