Piroska
3 °C
4 °C

Hét gyereklányt molesztált és erőszakolt meg

2008.04.11. 09:39
Összesen 11 rendbeli, különböző nemi erkölcs elleni bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást a rendőrség egy ecsédi férfi ellen. Azzal vádolják, hogy hét 7 gyermek- és fiatalkorú lányt zaklatott és erőszakolt meg. A férfi a saját lányát sem kímélte, már vagy 5 éve zaklatta, amikor a tinédzser megszökött.

Egy ecsédi férfi 7 gyermek- és fiatalkorú lányt zaklatott szexuálisan, illetve erőszakolt meg az utóbbi években közöttük saját gyermekét is. A gyanúsított ellen összesen 11 rendbeli, különböző nemi erkölcs elleni bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás.

Az esetre azt követően derült fény, hogy 36 éves férfi 14 éves lánya április 9-én eltűnt otthonról és a Hatvani Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított felkutatására. Miután megtalálták, arról mesélt, hogy apja 8-9 éves kora óta rendszeresen zaklatja szexuálisan.

A lány szökését is az évek óta zajló molesztálással indokolta, sőt azt is elárulta, hogy nem ő volt az egyetlen áldozat: több gyermekkorú lányt is megnevezett, akikkel tudomása szerint apja szintén szexuális kapcsolatot létesített.

A nyomozás során további 6 gyermekkorú, illetve fiatalkorú sértettet hallgattak meg, akik igazolták a lány szavait, s szexuális zaklatásról, fajtalanságról, erőszakról számoltak be. A pszichológus szakértő előzetes szakvéleménye alapján a sértettek életszerűen adják elő a történteket, így azok nagy valószínűséggel meg is történtek.

Ugyanakkor a gyanúsított, akit őrizetbe vettek, illetve kezdeményezték előzetes letartóztatását, tagadja a bűncselekmények elkövetését.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!