Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hét gyereklányt molesztált és erőszakolt meg

2008.04.11. 09:39
Összesen 11 rendbeli, különböző nemi erkölcs elleni bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást a rendőrség egy ecsédi férfi ellen. Azzal vádolják, hogy hét 7 gyermek- és fiatalkorú lányt zaklatott és erőszakolt meg. A férfi a saját lányát sem kímélte, már vagy 5 éve zaklatta, amikor a tinédzser megszökött.

Egy ecsédi férfi 7 gyermek- és fiatalkorú lányt zaklatott szexuálisan, illetve erőszakolt meg az utóbbi években közöttük saját gyermekét is. A gyanúsított ellen összesen 11 rendbeli, különböző nemi erkölcs elleni bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás.

Az esetre azt követően derült fény, hogy 36 éves férfi 14 éves lánya április 9-én eltűnt otthonról és a Hatvani Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított felkutatására. Miután megtalálták, arról mesélt, hogy apja 8-9 éves kora óta rendszeresen zaklatja szexuálisan.

A lány szökését is az évek óta zajló molesztálással indokolta, sőt azt is elárulta, hogy nem ő volt az egyetlen áldozat: több gyermekkorú lányt is megnevezett, akikkel tudomása szerint apja szintén szexuális kapcsolatot létesített.

A nyomozás során további 6 gyermekkorú, illetve fiatalkorú sértettet hallgattak meg, akik igazolták a lány szavait, s szexuális zaklatásról, fajtalanságról, erőszakról számoltak be. A pszichológus szakértő előzetes szakvéleménye alapján a sértettek életszerűen adják elő a történteket, így azok nagy valószínűséggel meg is történtek.

Ugyanakkor a gyanúsított, akit őrizetbe vettek, illetve kezdeményezték előzetes letartóztatását, tagadja a bűncselekmények elkövetését.