Ödön
2 °C
11 °C

Leharapta gazdája péniszét egy pitbull

2004.09.01. 16:31
A segítségére siető rendőrök szerint zavarodottnak tűnt az a férfi, akit megtámadott saját kutyája az Egyesült Államokban. A férfi elmenekült a rendőrök elől, akik végül meztelenül, genitáliáitól megfosztva találtak rá.
Gazdájának péniszét leharapó pitbull kóborol hétfő óta az Egyesült Államok egyik városában. A férfi kutyáját sétáltatta Albuquerque városának egyik parkjának közelében, amikor az eb rátámadt.

Hamarosan segítőkész rendőrök termettek a helyszínen, ám a férfi ahelyett, hogy megörült volna nekik, teljesen zavarodottnak tűnt, és elmenekült előlük a parkba. A rendőrök hamarosan ráakadtak: pucéron, leharapott nemi szervvel. Hogy mikor vetkőzött le, nem tudni, és azt sem, hogy mit művelt a kutyával, mielőtt az megfosztotta genitáliáitól. A környéken lakók látták a férfit korábban kutyájával játszadozni - írja az Associated Press hírügynökség.

A férfit súlyos sérüléseivel kórházba vitték, a kutya viszont megszökött. A veszély miatt bezárták a közelben működő általános iskolát, a rendőrség pedig felhívta a lakosság figyelmét, hogy óvakodjanak a kutyától, és ha meglátják, inkább hívják a sintért.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?