Sámuel, Hajna
21 °C
32 °C

Leharapta gazdája péniszét egy pitbull

2004.09.01. 16:31
A segítségére siető rendőrök szerint zavarodottnak tűnt az a férfi, akit megtámadott saját kutyája az Egyesült Államokban. A férfi elmenekült a rendőrök elől, akik végül meztelenül, genitáliáitól megfosztva találtak rá.
Gazdájának péniszét leharapó pitbull kóborol hétfő óta az Egyesült Államok egyik városában. A férfi kutyáját sétáltatta Albuquerque városának egyik parkjának közelében, amikor az eb rátámadt.

Hamarosan segítőkész rendőrök termettek a helyszínen, ám a férfi ahelyett, hogy megörült volna nekik, teljesen zavarodottnak tűnt, és elmenekült előlük a parkba. A rendőrök hamarosan ráakadtak: pucéron, leharapott nemi szervvel. Hogy mikor vetkőzött le, nem tudni, és azt sem, hogy mit művelt a kutyával, mielőtt az megfosztotta genitáliáitól. A környéken lakók látták a férfit korábban kutyájával játszadozni - írja az Associated Press hírügynökség.

A férfit súlyos sérüléseivel kórházba vitték, a kutya viszont megszökött. A veszély miatt bezárták a közelben működő általános iskolát, a rendőrség pedig felhívta a lakosság figyelmét, hogy óvakodjanak a kutyától, és ha meglátják, inkább hívják a sintért.