Az egymillió dolláros esküvő

2000.07.30. 20:51
Több hónap ádáz pletykahadjárata után szombaton összeházasodott a híres amerikai színművész Brad Pitt és barátnője Jennifer Aniston, a Jóbarátok c. televíziósorozat sztárja. A titokban rendezett esküvő egy óceánpati villában esett meg Malibun, ahol szigorúan csak a kétszáz meghívott vendég tehette tiszteletét.
A boldog pár, még az esküvő előtt
Rajongói és a pletykákat gyártó bulvársajtó legnagyobb sajnálatára szombaton összeházasodott Brad Pitt és Jennifer Aniston. Az esküvő egy televíziós mogul, Marcy Carsey malibui óceánparton található villájában esett meg, ahol a sajtó nem, csak kétszáz gondosan kiválasztott kiválsztott barát jelenhetett meg.

A vendégek között tiszteletét tette az egész Jóbarátok szereplőgárda (Matthew Perry, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlancJoey és David Schwimmer), valamint Cameron Diaz és Edward Norton is.

A ceremóniáról kizárt sajtó helikopterekkel indított támadást az ifjú pár ellen, akik egy fehér kupolasátor alatt cseréltek gyűrűt. Pitt egy fekete Hedi Slimane szmokingban feszített, míg Aniston Lawrence Steele fehér selyemkosztümjével súrolta a padlót, amihez elefántcsont-színű Manolo Blahnik szarvasbõr szandált vett fel.

Az esküvő szerénytelen költségvetése hozzávetőleg 1 millió dollárra rúgott. Ennek mintegy tizedét a biztonsági szolgálat vette le, nem hiába, hiszen a paparazzi napokig izzadhatott a környező bokrokban, mégsem sikerült elég közel férkőzniük az ünneplőkhöz. A szervezők nem sajnálták a pénzt a virágokra (75 ezer dollár) és a tüzijátékra (20 ezer dollár) sem.

Tényleg csak emlékeztetőül: a 36 éves színész tehetsége legjavát mostanában a Harcosok Klubjában villantotta meg, de kiemelkedő teljesítményt nyújtott a 12 majom, a Hetedik és a Kalifornia c. alkotásokban is. A 31 éves Jennifer Aniston a Jóbarátok című tévésorozatban törte apróra a férfiszíveket.

  • Tippek
  • Babaváró hitel