Marcell
18 °C
32 °C

Három évig bujkált a lambéria mögött az okirathamisító nő

2008.04.12. 11:03
Egy galyatetői házban alakított ki rejtekhelyet magának egy egyebek mellett okirathamisítással is vádolt budapesti nő. A rendőrök pénteken fedezték fel a rejtekhelyet, percekkel később pedig a pokróc alatt rejtőző nőt is.

Három éve körözték a rendőrök azt a 42 éves asszonyt, akit végül pénteken délelőtt egy autó pokróca alatt találtak meg. A gazdasági bűncselekmények és közokirat-hamisítás miatt körözött nő nyomára egy galyatetői háznál bukkantak.

Zs. Lászlóné ellen kilenc elfogatóparancs volt érvényben: közokirat-hamisítás miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság, különböző gazdasági jellegű bűncselekmények miatt pedig a Nemzeti Nyomozó Iroda és a VI. kerületi Rendőrkapitányság kereste. A nőt öt különböző ügyben még az V. kerületi rendőrök is körözték

Az asszonyt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói szervezett körözési akció keretében találták meg pénteken.

Egyik hozzátartozója az autójával állt ki a ház udvarából, amikor a nyomozók igazoltatták. A férfi megengedte, hogy átkutassák a lakást, ahol a kanapé mögötti lambéria falban egy titkos rekeszt, abban pedig női ruhákat találtak.Ezután átkutatták az autót is. Az asszony az első ülés mögött, egy pokróc alatt lapult.