Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Három évig bujkált a lambéria mögött az okirathamisító nő

2008.04.12. 11:03
Egy galyatetői házban alakított ki rejtekhelyet magának egy egyebek mellett okirathamisítással is vádolt budapesti nő. A rendőrök pénteken fedezték fel a rejtekhelyet, percekkel később pedig a pokróc alatt rejtőző nőt is.

Három éve körözték a rendőrök azt a 42 éves asszonyt, akit végül pénteken délelőtt egy autó pokróca alatt találtak meg. A gazdasági bűncselekmények és közokirat-hamisítás miatt körözött nő nyomára egy galyatetői háznál bukkantak.

Zs. Lászlóné ellen kilenc elfogatóparancs volt érvényben: közokirat-hamisítás miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság, különböző gazdasági jellegű bűncselekmények miatt pedig a Nemzeti Nyomozó Iroda és a VI. kerületi Rendőrkapitányság kereste. A nőt öt különböző ügyben még az V. kerületi rendőrök is körözték

Az asszonyt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói szervezett körözési akció keretében találták meg pénteken.

Egyik hozzátartozója az autójával állt ki a ház udvarából, amikor a nyomozók igazoltatták. A férfi megengedte, hogy átkutassák a lakást, ahol a kanapé mögötti lambéria falban egy titkos rekeszt, abban pedig női ruhákat találtak.Ezután átkutatták az autót is. Az asszony az első ülés mögött, egy pokróc alatt lapult.