Gusztáv
-4 °C
1 °C

Régi kerékpáron tolták a lopott plazma tévét

2008.05.15. 15:22
Az emődi tolvajok egy kocsmai ismeretséget követően lopták meg ivócimborájukat, majd másnap a plazmatévén ugyancsak Emődön akartak túladni, de a vevőjelölt bejelentést tett a rendőrségen, így elfogták a tolvajokat.

Egy ütött-kopott régi kerékpáron tolták tolvajok lopott plazma tévéjüket a Borsod megyei Emődön - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t csütörtökön.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa elmondta: egy emődi férfi vasárnap, az esti órákban egy helyi szórakozóhelyen ismerkedett meg meglopóival, akik mikor hazaért, már a kapujában várták, mondván szeretnének szétnézni a lakásában. A férfi ezt nem akarta, mire "a négyek bandája" erőszakkal berontott.

Gyors terepszemle után a tolvajok készpénzt, egy plazma televíziót, mobiltelefont vettek magukhoz, majd elmentek. A sértett ezután bejelentést tett a rendőrségen a történtekről.

A történet másnap folytatódott, az emődi rendőrőrs ügyeletére ugyanis betelefonált egy helybéli nő, akinek egy plazma televíziót kínáltak megvételre. Így sikerült elfogni az elkövetőket, akik egy régi kerékpáron tolták a lopott televíziót. A bicikli valószínűleg a sajátjuk volt.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft