Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Magyar nőket kényszerítettek prostitúcióra

2008.04.04. 11:28
Magyar nőket, részint kiskorúakat kényszerített prostitúcióra németországi bordélyházakban egy négyfős társaság, amelynek a héten kezdődött meg a pere az augsburgi tartományi bíróságon.

A súlyos emberkereskedelemmel, szexuális kihasználással és futtatással vádolt banda a vád szerint augsburgi és neu-ulmi bordélyházakba csalt magyar nőket, akiket totális függősében tartott.

A nőket, köztük kiskorúakat, a hét minden napján, napi 13 órában, szünet nélkül "dolgoztatták", keresményüket pedig mind elvették.

A vádirat szerint a három férfiból és egy nőből álló bűnbanda időnként ausztriai és más németországi bordélyházakba is "vendégmunkára" vitte a magyar lányokat.

A nőket, akik közül heten egyáltalán nem beszéltek németül, fenyegetéssel és erőszakkal kényszerítették a szexrabszolgamunkára, és állandóan meztelenül kellett a bordélyházakban tartózkodniuk.

Két nőnek néhány hónap múltán sikerült megszöknie.

A 35-43 éves bandatagokat a fiatal magyar nők szexuális és pénzügyi kizsákmányolásával vádolják.