Ödön
2 °C
11 °C

Kiraboltak egy közértet Budán

2006.07.31. 10:57
Két felfegyverzett huszonéves kirabolt ki egy közértet a budai Tárogató úton, személyi sérülés nem történt, a rablók kétszázezer forintot zsákmányoltak. Az alkalmazottak ugyan a gyalogosan menekülő rablók után futottak, de hamar szem elől tévesztették őket.

Két felfegyverzett férfi kirabolt egy közértet Budapesten. A rablás hétfőn a reggeli órákban történt a II. kerületben: két férfi lépett be egy Tárogató úti közértbe, ahol a bevételt követelték.

A magasabb, 180-185 centiméter körüli férfinál egy hosszú csövű pisztolynak látszó eszköz volt, míg az alacsonyabb, 160 centis fiatalember egy hullámos pengéjű kést tartott a kezében. Mindkét rabló eltakarta az arcát, egyik fekete sállal, a másik pedig egy símaszkkal.

A rabláskor erőszakot nem alkalmaztak, személyi sérülés nem történt. Az elsődleges információk szerint a közért alkalmazottai 200 ezer forintot adtak át a rablóknak, akik ezután azonnal elmenekültek a helyszínről. Az alkalmazottak egy ideig üldözték a futva menekülő rablókat, de hamar szem elől vesztették őket. A rendőrség nagy erőkkel keresi a két fiatal rablót.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?