Huba
17 °C
33 °C

Kiraboltak egy közértet Budán

2006.07.31. 10:57
Két felfegyverzett huszonéves kirabolt ki egy közértet a budai Tárogató úton, személyi sérülés nem történt, a rablók kétszázezer forintot zsákmányoltak. Az alkalmazottak ugyan a gyalogosan menekülő rablók után futottak, de hamar szem elől tévesztették őket.

Két felfegyverzett férfi kirabolt egy közértet Budapesten. A rablás hétfőn a reggeli órákban történt a II. kerületben: két férfi lépett be egy Tárogató úti közértbe, ahol a bevételt követelték.

A magasabb, 180-185 centiméter körüli férfinál egy hosszú csövű pisztolynak látszó eszköz volt, míg az alacsonyabb, 160 centis fiatalember egy hullámos pengéjű kést tartott a kezében. Mindkét rabló eltakarta az arcát, egyik fekete sállal, a másik pedig egy símaszkkal.

A rabláskor erőszakot nem alkalmaztak, személyi sérülés nem történt. Az elsődleges információk szerint a közért alkalmazottai 200 ezer forintot adtak át a rablóknak, akik ezután azonnal elmenekültek a helyszínről. Az alkalmazottak egy ideig üldözték a futva menekülő rablókat, de hamar szem elől vesztették őket. A rendőrség nagy erőkkel keresi a két fiatal rablót.