Piroska
-2 °C
5 °C

Valóságsokk: elsüllyedt a reality-hajó

2003.06.16. 10:10
Egy hét után hazatért egy ír valóságshow összes versenyzője, miután hajójuk forgatás közben zátonyra futott és elsüllyedt. A producerek folytatnák, de a hatóságok ragaszkodnak a részletes vizsgálatokhoz.
Bizonytalanná vált egy ír valóságshow jövője, miután a tengeren készülő műsor hajója alig egy héttel a forgatás kezdete után elsüllyedt. A stílusosan Cabin Fever I-nek (Kabin Láz) keresztelt hajó pénteken futott zátonyra Co Donegal partjainál, majd rövidesen elmerült. A kilenc versenyző és a stáb tagjai közül senki sem sérült meg.

Van másik

A show készítői az azonnali folytatás mellett döntöttek, és felvetették, hogy egy másik hajón folytassák a showt. Az ír hatóságok azonban egyelőre nem adtak engedélyt egy másik hajó bevetésére. Az illetékesek ragaszkodnak ahhoz, hogy tisztázzák a baleset körülményeit. A producerek azt állítják, hogy a baleset pillanatában már kikapcsolták a kamerákat, így azok abból semmit sem rögzítettek.

Bevétel a mentőknek

A Coco Productions és az RTE, az ír állami televízió azt közölte: egyelőre nem hozták meg a végleges döntést a műsor jövőjéről. A műsor alig egy hete volt adásban, amikor a hajó elsüllyedt. A játékszabályok szerint a győztes százezer eurót (kb. huszonhat millió forint) kapott volna. A műsorkészítők bejelentették, hogy a szavazásokból a héten befolyt pénzeket a mentőalakulatok javára ajánlották fel, jelentette az Ananova.