Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Biciklit kaptak a rendőröktől az elgázolt gyerekek

2006.07.07. 14:11
Egy rendőrautó szerdán elgázolt két bicikliző gyereket Környe és Vértessomló között. A két család pénzt kapott a rendőrségtől, a gyerekek új biciklit. Egyiküket most koponyasérülése miatt altatják, a másik megúszta egy ujjtöréssel.

50-50 ezer forint segélyt utalt ki annak a két családnak a Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitányság, amelyeknek gyerekeit kerékpározás közben ütötte el egy rendőrautó - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t. A gyerekek új biciklit is kaptak a rendőrségtől, melyet a gázoló rendőr parancsnoka, Végvári István ezredes adott át.

„A Tatabányai Rendőrkapitányság és a Főkapitányság munkatársai mielőbbi teljes gyógyulást kívánnak a két gyermeknek” - olvasható a rendőrség közleményében.

A baleset szerdán, Környe és Vértessomló között történt, amikor egy rendőrautó átsodródott a szemközti sávba, és elütötte a vele szemben közlekedő két iskolás gyermeket.

Az autót vezető rendőrt lelkileg megviselték a történtek. A háromgyermekes családapát nem függesztették fel a szolgálatból - mondta el Varsányi Zsolt, a megyei főkapitányság sajtóreferense. A balesetet szenvedett 13 éves kislány édesanyja elmondta, gyermekét már hazaengedték a kórházból. Bal kezén eltört az egyik ujja, és zúzódások keletkeztek a bal lábán. Fehér Jánosné elmondta, lánya 12 éves barátja koponyasérülésekkel került kórházba, őt az intenzív osztályon altatják.