Fegyverrel támadtak meg két nőt a Rottenbiller utcában

2003.02.14. 09:37
Pisztollyal és késsel támadtak meg két nőt a fővárosi Rottenbiller utcában. A fiatalabb nőt meglőtték, idősebb társát késsel megszúrták, a támadók elmenekültek.
Fotó: HavariaPress
Meglőttek egy nőt, egy másikat pedig megszúrtak Budapest VII. kerületében, a Rottenbiller utca egyik lépcsőházában - erősítette meg az Indexnek a HavariaPress értesülését a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Péntek reggel 8 óra tájban két eddig ismeretlen elkövető fegyverrel és késsel fenyegetőzve támadott meg egy 22 és egy 49 éves nőt.

A támadás során a fiatalabbik nőt meglőtték, idősebbik társát késsel megszúrták, ezt követően a támadók elmenekültek a helyszínről. Eddig nincs információ arról, hogy mi lehetett a támadás indoka, valamint arról sem, hogy elraboltak-e valamit a két nőtől a támadók.

A sérülteket kórházba szállították, a rendőrség nagy erőkkel nyomoz az elkövetők után.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Biztosítás