Kirúgták a pornózó rendőrnőt

2008.02.23. 12:38
Munkatársa fedezte fel az interneten, hogy a zuglói rendőrkapitányság egyik munkatársa pornófilmben szerepel, írja a Bors. A törzszászlóst felfüggesztették, de nem törte meg az eset.

Méltatlansági eljárást folytatott le ellene, és felfüggesztette állásából a rendőrség azt a törzszászlóst, akit kollégája egy pornófilmben látott viszont. A negyven év körüli nő a XIV. kerületi kapitányság panaszirodáján dolgozott.

A filmet a rendőrség már eltávolította az internetről, de a felvételen a Bors beszámolója szerint "a hölgy kezdetben a saját egyenruhájában pózol, majd szép lassan megválik attól. [...] miközben férfiaknak »kedveskedik«, attól sem riad vissza, hogy a gumibotot is felhasználja a jelenethez." A film egy közismert rendező és pornószínész produkciója, és Amerikában forgalmazták.

A rendőrnő 15 napig panasszal élhet a döntés ellen, közölte a BRFK sajtóosztálya.

A lap által csak Líviának nevezett nő állítólag nem tört össze, sőt nevetve telefonált volt munkahelyére, hogy mit szólnak a szerepléséhez. A Bors úgy tudja, a nőnek nincsenek gyermekei, és egyedül él.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Biztosítás