Árpád
-2 °C
4 °C

Brutálisan meggyilkolta volt barátnőjét

2003.09.30. 07:23
Brutális kegyetlenséggel végzett volt barátnőjével egy 24 éves fiatalember Sátorhelyen, mert nem tudta elviselni a szakítást - írja keddi számában a Blikk. A férfi a lány egyik barátját is megsebesítette. A helyszínről elmenekült, de a rendőrök még aznap megtalálták.
A 21 éves lányt nagyszülei lakása előtt támadta meg vasárnapra virradó éjszaka a férfi - írja keddi számában a Blikk. A betonba verte a fejét, majd átvágta a torkát. A Magyar Televízió beszámolója szerint a lány közelben tartózkodó barátai megpróbálták lefogni a támadót, de már elkéstek: addigra a lány meghalt.

A férfi a dulakodásban késsel megsebesített egy másik embert is, majd elmenekült a helyszínről, a rendőrség vasárnap délután fogta el.

Édesanyja szerint fia nem gyilkos, annyira emésztette magát a lány miatt, hogy elveszítette az eszét. A pár egy éve szakított, előtte öt évig jártak együtt. A Blikk úgy tudja, a gyilkosság előtt a férfi azt mondta volt szerelmének: "Ha nem lehetsz az enyém, ne legyél másé sem!"

A falubeliek elmondása szerint a tettes csendes, udvarias férfi volt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?