Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két baleset, négy halott Pest megyében

2006.09.02. 11:07
Négyen vesztették életüket közúti balesetekben péntekről szombatra virradóra Pest megyében. Az egyik balesetnek súlyos, életveszélyes sérültje is van. Fejér megyében egy úton fekvő kerékpárost gázoltak el.

A Dány és Isaszeg közötti úton egy személygépkocsi az árokba csúszott, és ott egy fának ütközött. Az autó vezetője, egy 26 éves tápiószecsői és utasa, egy 28 éves sülysápi fiatalember a helyszínen az életét vesztette - mondta el az MTI hírét az Indexnek is megerősítve Pap Judit, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A gödöllői rendőrség egyelőre vizsgálják a baleset okát, amelyről még nem lehet részleteket megtudni, csak annyit, hogy valószínűleg éjfél előtt történhetett. Isaszegtől nem túlzottan messze, Nagytarcsánál az elmúlt napokban már történt egy súlyos baleset, emiatt a vasúti közlekedés is szüntelet, mert egy betonkeverő és egy személyvonat ütközött össze.

Monornál is súlyos baleset történt

Szintén Pest megyében egy másik baleset is két áldozatot követelt. Tudtuk meg Pap Judittól. Monor közelében a 4-es úton egy Fiat vezetője feltehetően elaludt a volánnál, áttért a menetirány szerinti baloldalra, és ekkor már rántotta vissza a kormányt, összeütközött a vele szemben haladó teherautóval.

Ez a baleset információink szerint hajnali három, fél három környékén történt, a monori kapitányság vizsgálja az esetet.

Az autó vezetője, egy 52 éves csemői férfi és 36 éves, szintén csemői utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajtuk, a helyszínen meghaltak. Egy utas súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett - mondta a sajtóreferens.

Kerékpárost gázoltak Fejérben

Úton fekvő kerékpárost gázolt egy autó Mezőfalva belterületén szombaton hajnalban - tájékoztatta az MTI-t a rendőrség. Egyelőre nem tudni, hogy kerékpáros a gázoláskor következtében halt-e meg - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, R. Szabó Ágnes. A gépkocsi vezetője, aki Sárbogárd felől érkezett Mezőfalvára, nem vette észre az úton fekvő 28 éves férfit, akin áthajtott - tette hozzá.