Mátyás
-6 °C
1 °C

Nem lép vissza a nőnek öltözött republikánus

2004.04.07. 13:56
Női ruhás képek kerültek elő egy texasi republikánus képviselőjelöltről. Sam Walls pártbeli vetélytársára gyanakszik és a vezetőség kérésére sem hajlandó visszalépni.
Nem hajlandó visszalépni a jelöltségtől Sam Walls. A hatvannégy éves politikus a republikánus párt támogatásával kíván bejutni a texasi képviselőházba, pártja azonban nemrégiben előkerült kínos fényképei miatt a verseny feladására szólította.

Homoszexuális ami nem

A politikusról olyan képek kerültek elő, melyeken női ruhákba öltözött. Walls szerint pártbeli kihívója próbál visszaélni a "nagyon régi személyes adattal". "Az a céljuk, hogy homoszexuálisnak állítsanak be, ami nem vagyok" - nyilatkozta a Guardiannak.

Walls április 13-án küzdene meg a republikánus előválasztáson vetélytársával, az ingatlankereskedő Rob Orral. Orr kampánytanácsadója tagadja, hogy bármi közük lenne az ügyhöz. Mint mondta, ők csak a helyi republikánus vezetést "riasztották".

Kínos múlt

Walls, aki korábban a helyi szervezet elnöke is volt, jó ideig favoritnak tűnt a versenyben. A képek hatására azonban a párt megvonta tőle a támogatást.

Walls női ruhás fotói egy a nevén lévő, elbontásra ítélt mobilházból kerültek elő. Walls szerint családja már "túltette" magát az ügyön. A politikus támogatóitól is elnézést kért "személyes múltja kicsiny" de kínos darabkájáért.