Aliz
6 °C
14 °C

Kábítószerfogás a Stefánia úton

2003.09.04. 21:33
Öt fiatalt állítottak elő csütörtök este, akiknek gépkocsijában, illetve ruhájukban nagy mennyiségű kábítószert találtak. Az autó két utasa megpróbált megszökni, ám a rendőrök felszólításának engedelmeskedve visszatértek az autóhoz.
Öt fiatalt állított elő csütörtökön a Készenléti Rendőrség, akiknek gépkocsijában, illetve náluk nagy mennyiségű kábítószert találtak, és akik maguk is fogyasztottak drogot - közölte sajtóközleményben az MTI-vel csütörtökön a rendőrség.

Az elfogottak gépkocsijából 86 darab Extasy tabletta és tíz gramm Speed kábítószer, a náluk lévő két táskából további 1001 darab fehér és lila színű tabletta és 31 fehér port tartalmazó papírtasak került elő, közölte Tímár Ágnes rendőr őrnagy, titkárságvezető. A tájékoztatás szerint a Készenléti Rendőrség járőrei a XIV. kerületben, a Stefánia úton a Shell üzemanyagtöltő állomás mellett ellenőriztek egy személygépkocsit, amelynek átvizsgálása során előkerült a drog.

Az autó két utasa megpróbált a közeli benzinkút irányába menekülni, amikor a rendőrök felszólították őket, hogy jöjjenek vissza. Mozdulataikból arra lehetett következtetni, hogy valamit eldobtak. A területet átkutatva a járőrök megtaláltak egy válltáskát és egy fekete színű reklámtáskát, amelyekből további nagy mennyiségű kábítószer került elő. Átvizsgálták a gépkocsi vezetőjének és négy utasának ruházat is, aminek eredményeként egy rugós kést találtak. A rendőrök kábítószer keresésére betanított kutya segítségével a gépkocsiban levő kábítószer-rejtekhelyre is rábukkantak. A közlemény szerint az intézkedés során kiderült, hogy mind az öt fiatal fogyasztott kábítószert.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?