Jenő
-3 °C
6 °C

Stohl ittasan szenvedett balesetet?

2002.07.08. 09:50
Stohl András súlyos mellkasi és fejsérüléseket szenvedett egy közúti balesetben, állapota hétfőre stabilizálódott, azonban légzési nehézségei miatt az orvosok altatásban tartják. A Színes Mai Lap szerint a színész nem használt biztonsági övet, sőt, ittasan vezetett. A rendőrség az utóbbi információt nem erősítette meg.
Az RTL Klub műsorvezetője szombaton késő délután Ford Mondeójával a 30-as úton, Aszód és Gödöllő között eddig ismeretlen okokból háromszor megpördült, majd egy árokban állt meg. A baleset körülményeit a gödöllői rendőrkapitányság vizsgálja.

Hírzárlat, találgatások

Az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetben a hozzátartozók kérésére hírzárlatot rendeltek el az ismert színész és televíziós személyiség állapotával kapcsolatban. A Blikk napilap úgy tudja, Stohl az intenzíven magához tért, tudatában volt annak is, hogy kórházban fekszik, kérdésekre válaszolt. A színész összes bordája eltörött, ez okozza légzési zavarait, és fájdalmai miatt altatják.

A Színes Mai Lap információi szerint a színész állítólag ittas volt, amikor a baleset történt. Ezt a gödöllői kapitányság sajtóreferense nem tudta megerősíteni az Indexnek. Szilágyi Katalin azt mondta, egyelőre nem kapták meg a vérminta viszgálatának eredményét, erre 2-3 napot kell várni.

Várni kell a vizsgálati eredményekre

A baleset körülményeiről Szilágyi elmondta, kizárható, hogy másik jármű bármilyen módon közrejátszott a balesetben. Arra a kérdésre, hogy miért borult fel a Ford a nyílt úton, a műszaki vizsgálat ad majd választ, de ennek eredményei csak a balesetet követő egy hét múlva érkeznek meg - mondta az Indexnek a sajtóreferens.

A Színes Mai Lap szerint Stohl a baleset bekövetkeztekor biztonsági övet sem használt. A színésznek nem ez volt az első balesete, a közelmúltban háromszor is karambolozott. A legutolsóból, amely szintén csaknem végzetes volt - akkor a medencecsontja tört el -, csak hosszú idő után épült fel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?