Domonkos, Dominika
18 °C
29 °C

Stohl ittasan szenvedett balesetet?

2002.07.08. 09:50
Stohl András súlyos mellkasi és fejsérüléseket szenvedett egy közúti balesetben, állapota hétfőre stabilizálódott, azonban légzési nehézségei miatt az orvosok altatásban tartják. A Színes Mai Lap szerint a színész nem használt biztonsági övet, sőt, ittasan vezetett. A rendőrség az utóbbi információt nem erősítette meg.
Az RTL Klub műsorvezetője szombaton késő délután Ford Mondeójával a 30-as úton, Aszód és Gödöllő között eddig ismeretlen okokból háromszor megpördült, majd egy árokban állt meg. A baleset körülményeit a gödöllői rendőrkapitányság vizsgálja.

Hírzárlat, találgatások

Az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetben a hozzátartozók kérésére hírzárlatot rendeltek el az ismert színész és televíziós személyiség állapotával kapcsolatban. A Blikk napilap úgy tudja, Stohl az intenzíven magához tért, tudatában volt annak is, hogy kórházban fekszik, kérdésekre válaszolt. A színész összes bordája eltörött, ez okozza légzési zavarait, és fájdalmai miatt altatják.

A Színes Mai Lap információi szerint a színész állítólag ittas volt, amikor a baleset történt. Ezt a gödöllői kapitányság sajtóreferense nem tudta megerősíteni az Indexnek. Szilágyi Katalin azt mondta, egyelőre nem kapták meg a vérminta viszgálatának eredményét, erre 2-3 napot kell várni.

Várni kell a vizsgálati eredményekre

A baleset körülményeiről Szilágyi elmondta, kizárható, hogy másik jármű bármilyen módon közrejátszott a balesetben. Arra a kérdésre, hogy miért borult fel a Ford a nyílt úton, a műszaki vizsgálat ad majd választ, de ennek eredményei csak a balesetet követő egy hét múlva érkeznek meg - mondta az Indexnek a sajtóreferens.

A Színes Mai Lap szerint Stohl a baleset bekövetkeztekor biztonsági övet sem használt. A színésznek nem ez volt az első balesete, a közelmúltban háromszor is karambolozott. A legutolsóból, amely szintén csaknem végzetes volt - akkor a medencecsontja tört el -, csak hosszú idő után épült fel.

20%
3990 Ft
3192 Ft
20%
3900 Ft
3120 Ft