Felszabadult a Szentendrei út

2007.02.27. 18:15
Hatalmas dugó alakult ki a Szentendrei úton, miután egy karambol miatt kedd délután 2-kor mindkét irányban lezárták az utat.

Mindkét irányba lezárták a Szentendrei utat kedd délután este 6 óráig Budapesten, miután egy személyautó egy vasat szállító teherautóval ütközött, mondta a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az Infó rádióban.


Katt!

Azt nem tudni, mi okozta a balesetet, amiben a személyautót vezető fiatal nő meghalt. A baleset a gyorsforgalmi út fővárosból kifelé vezető oldalán, a békásmegyeri kereszteződésnél történt kedden koradélután.

A rendőrség adatai szerint a 39 éves nő Szentendre felől érkezett egy Peugeot-val, amikor hirtelen áttért a szemközti sávba és összeütközött egy teherautóval. Az ütközés erejére jellemző, hogy a kocsit a teherautó maga előtt tolta 30 méteren át, de a motorblokkot az ütközés kiszakította a helyéből.

A gépjármű beszorult a kéttonnányi vasat szállító teherautó alá, ezért a műszaki mentéshez darura volt szükség. Négy óra körül a holttestet kiszabadították a tűzoltók, de a helyszínelés miatt a teljes útzás este hatig tartott, tájékoztatta az Indexet a BRFK. A forgalmat elterelték.

  • Hírek
  • Árfolyam