Judit
2 °C
7 °C

Felszabadult a Szentendrei út

2007.02.27. 18:15
Hatalmas dugó alakult ki a Szentendrei úton, miután egy karambol miatt kedd délután 2-kor mindkét irányban lezárták az utat.

Mindkét irányba lezárták a Szentendrei utat kedd délután este 6 óráig Budapesten, miután egy személyautó egy vasat szállító teherautóval ütközött, mondta a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az Infó rádióban.


Katt!

Azt nem tudni, mi okozta a balesetet, amiben a személyautót vezető fiatal nő meghalt. A baleset a gyorsforgalmi út fővárosból kifelé vezető oldalán, a békásmegyeri kereszteződésnél történt kedden koradélután.

A rendőrség adatai szerint a 39 éves nő Szentendre felől érkezett egy Peugeot-val, amikor hirtelen áttért a szemközti sávba és összeütközött egy teherautóval. Az ütközés erejére jellemző, hogy a kocsit a teherautó maga előtt tolta 30 méteren át, de a motorblokkot az ütközés kiszakította a helyéből.

A gépjármű beszorult a kéttonnányi vasat szállító teherautó alá, ezért a műszaki mentéshez darura volt szükség. Négy óra körül a holttestet kiszabadították a tűzoltók, de a helyszínelés miatt a teljes útzás este hatig tartott, tájékoztatta az Indexet a BRFK. A forgalmat elterelték.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?