Valér
4 °C
8 °C

Kifosztották a Szegedi Kardiológiai Központot

2003.01.31. 16:03
Előzetes letartóztatásba helyeztek két szegedi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy betört a Szegedi Kardiológiai Központ szívsebészeti osztályára szerdára virradóra. Az osztályról több millió forint értékű műszaki cikk tűnt el.
Több millió forint értékben loptak műszaki cikkeket a Szegedi Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztályáról szerdára virradó éjjel.

Taxisok is közreműködtek?

A betöréssel gyanúsított férfit és társát már elfogták és a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket. A férfi az intézet légkondicionáló berendezését leszerelve jutott be az épületbe. Feltételezések szerint a férfi két taxis segítségével szállította el a tizenkét igen fontos műszaki cikket. A banda egy másik tagja pedig az értékesítésben segített.

A rendőrség figyelme már másnap a gyanúsítottra és társaira terelődött, akiknek a lakásaiban megtalálták az ellopott műszaki cikkeket. Az eddigi nyomozás szerint a férfi azért tört be az intézetbe, mert tartozásait akarta törleszteni. Ugyancsak előzetes letartóztatásban van az a férfi, aki a rendőrség szerint vásárolt a lopott eszközökből.

  • Szeged legszebb lakásai az Otthontérképen!
  • Több ezer eladó lakás közül válogathatsz a térképről.
  • Válaszd ki a legszebb lakást a több ezer kiadó ingatlan közül az Otthontérképen