Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megszökött egy előállított Salgótarjánban

2008.04.17. 13:12
Az előállító helyiség gyenge rácsát kifeszítve szökött meg a a salgótarjáni rendőrségről egy férfi, a rendőrség nagy erőkkel keresi őt.

Megszökött egy vagyon elleni bűncselekmények miatt előállított 25 éves férfi még szerdán a salgótarjáni rendőrkapitányságról, a rendőrök azóta is nagy erőkkel keresik - közölte a rendőrség az MTI-vel csütörtökön.

A férfi az előállító helyiség gyenge hegesztésű rácsát feszítette ki, alatta kibújt, majd kisietett a rendőrség épületéből - mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dankóné Nagy Éva hozzátette: a rendőrkapitányság nagy erőkkel keresi a salgótarjáni Nagy Pétert, aki 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, szögletes arcú, barna, rövid, fület takaró hajú. Szakállat, bajuszt nem viselt. Ruházata szökésekor farmernadrág és sötétkék színű derékig érő dzseki.

A rendőrség kéri, hogy amennyiben valaki az illető hollétére vonatkozóan információval, érdemleges adattal rendelkezik, tegyen bejelentést a 107-es, vagy a 32/411-255-ös telefonszámon.