Ilona
17 °C
32 °C

Megszökött egy előállított Salgótarjánban

2008.04.17. 13:12
Az előállító helyiség gyenge rácsát kifeszítve szökött meg a a salgótarjáni rendőrségről egy férfi, a rendőrség nagy erőkkel keresi őt.

Megszökött egy vagyon elleni bűncselekmények miatt előállított 25 éves férfi még szerdán a salgótarjáni rendőrkapitányságról, a rendőrök azóta is nagy erőkkel keresik - közölte a rendőrség az MTI-vel csütörtökön.

A férfi az előállító helyiség gyenge hegesztésű rácsát feszítette ki, alatta kibújt, majd kisietett a rendőrség épületéből - mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dankóné Nagy Éva hozzátette: a rendőrkapitányság nagy erőkkel keresi a salgótarjáni Nagy Pétert, aki 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, szögletes arcú, barna, rövid, fület takaró hajú. Szakállat, bajuszt nem viselt. Ruházata szökésekor farmernadrág és sötétkék színű derékig érő dzseki.

A rendőrség kéri, hogy amennyiben valaki az illető hollétére vonatkozóan információval, érdemleges adattal rendelkezik, tegyen bejelentést a 107-es, vagy a 32/411-255-ös telefonszámon.