Emil, Csanád
9 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Egy ágyban a tanárnővel

2006.11.25. 19:57
A külföldről - főként az Egyesült Államokból - érkező szexbotrányok tömegéből markánsan formálódó trendre lehet figyelmes a hírolvasó: szinte egymást érik a napvilágra került, tiltott tanár-diák viszonyok. A hírek nagy részét a fiatal fiúkba habarodó tanárnők esetei teszik ki; iskolából kinőtt férfiak sóhajtanak tömegesen: bárcsak ilyen nő tanított volna algebrát a gimiben; a tematikus pornókínálat ("My First Sex Teacher") felfutásáról nem is szólva. Alább a legismertebb és legkülönlegesebb eseteket gyűjtöttük ki az utóbbi idők híráramából. Ha úgy érzik, méltó büntetést, a törvény teljes szigorát érdemlik a bűnösök, klikkeljenek az ötfokú skálán a kíméletlen korbácsok irányába. Ha inkább megbocsátást gyakorolnának, és megelégednének a szívüknek kedves tanárnők enyhébb megleckéztetésével, tolják az egér mutatóját a bolyhos bilincsek felé.

Egy ágyban a tanárnővel

A külföldről - főként az Egyesült Államokból - érkező szexbotrányok tömegéből markánsan formálódó trendre lehet figyelmes a hírolvasó: szinte egymást érik a napvilágra került, tiltott tanár-diák viszonyok. A hírek nagy részét a fiatal fiúkba habarodó tanárnők esetei teszik ki; iskolából kinőtt férfiak sóhajtanak tömegesen: bárcsak ilyen nő tanított volna algebrát a gimiben; a tematikus pornókínálat ("My First Sex Teacher") felfutásáról nem is szólva. Alább a legismertebb és legkülönlegesebb eseteket gyűjtöttük ki az utóbbi idők híráramából. Ha úgy érzik, méltó büntetést, a törvény teljes szigorát érdemlik a bűnösök, klikkeljenek az ötfokú skálán a kíméletlen korbácsok irányába. Ha inkább megbocsátást gyakorolnának, és megelégednének a szívüknek kedves tanárnők enyhébb megleckéztetésével, tolják az egér mutatóját a bolyhos bilincsek felé.

Amber Kay Marshall

A megrontás 24 éves kisegítő tanárnője az indianai Hebron gimiben. A rendőrség azért indított ellene eljárást, mert 2004 márciusától 15 hónap alatt két fiatalkorú (14 és 15 éves) iskolásfiúval is viszonya volt. A szexuális aktusok - több rendbeli orális szex és közösülés - a tanárnő szálláshelyén - egy motelben -, valamint parkoló autókban estek meg. Miss Marshall helyzetét nehezíti, hogy hasonló okból már volt dolga a törvénnyel, ráadásul a diákok fogyatékosak voltak, így akár harmic év börtönre is ítélhetik, ha minden vádat rábizonyítanak.

1,97

Bonnie Sue Davis

A 35 éves spotsylvaniai gimnáziumi tanárt 2006 februárjában kapta rajta az egyik diák édesanyja. A fia barátjának elsötétített hálószobájába belépő anya felöltözve találta ugyan a 14 és 15 éves fiúkat és a tanárnőt, de a szituáció félreérthetetlen volt. A feljelentést továbbiak követték, a letartóztatott tanárnő a vádak szerint több diákjával is folytatott szexuális viszonyt. Az egyik szülő magánnyomozót is fogadott, aki kiderítette, hogy a fiúkat pénzzel és ajándékokkal édesgette magához. Amber Kay Marshallhoz hasonlóan Miss Davis bűneit is súlyosbítja, hogy fogyatákos, tanulási nehézségekkel küzdő diákokkal kezdett ki.

2,46

Cameo Patch

A Tooele megyei 29 éves helyettesítő tanár szexbotránya 2006 januárjában pattant ki. A Utah állambéli gimnáziumi viszonyba keveredett az egyik alig 17 éves diákkal. A rendőrség a kapcsolat kezdetének körülményeiről pontos információkkal bír: a párocska egy helyi étteremben randizott először, telefonszámot cseréltek, és megállapodtak abban, hogy este ismét találkoznak. A második randevún gabalyodtak igazán egymásba, egy közelebbről meg nem határozott - de iskolán kívüli - helyszínen lettek egymáséi (egyesek úgy tudják, hogy a tanárnő csupán orálisan elégítette ki a fiút). A konspiráció ellenére valaki mégis tudomást szerzett a tiltott szexuális viszonyról, és informálta a hatóságokat. A diák beismerő vallomást tett, a lapokban "szexi helyettesítő tanárként" emlegetett Miss Patchet letartóztatták. A Twin Peaks Audrey Horne-jára emlékeztető Cameo öt év börtönre számíthat.

3,73

Carrie McCandless

A 29 éves colorádói tanárnő esete az egyik legújabb szexbotrány a tengerentúlon. Az őrizetbe vett brightoni nő a gyanú szerint egyik tanítványával létesített nemi kapcsolatot. Az ügyet igazán pikánssá az teszi, hogy a Brighton Charter középiskola igazgatója nem más mint McCandless férje. A rendőrség még vizsgálja, hogy a tanárnő és tanítványának kapcsolata egyszeri vagy tartós volt-e. McCandlesst férje, Chris McCandless a megyei tanfelügyelő ajánlására azonnal felfüggesztette állásából.

3,50

Danielle Walls

A 27 éves tanárnőt idén szeptemberben ítélték egy év - öt évre felfüggeszett - börtönre, mert két évvel ezelőtt hosszú szexuális viszonyba bonyolódott a clairmonti gomnázium egyik 16 éves diákjával. A vád szerint Miss Walls különböző motelekben legalább tíz, de akár huszonöt alkalommal is lefeküdt a diákjával, akivel kokaint és alkoholt is fogyasztottak. Ha mindezt sikerült volna rábizonyítani, akár tizenhat év szabadságvesztést is kiszabhattak volna rá. A tanárnő júliusban öt aktusról tett beismerő vallomást.

3,39

Deanna Bobo

A 37 éves arkansasi tanárnőt 2005 novemberében vette őrizetbe a rendőrség. A szintén speciális oktatást igénylő diákokkal dolgozó középiskolai tanárt egy, fiatal szeretőjének írt szókimondó email juttatta rendőrkézre, miután egy feljelentés nyomán házkutatást tartottak nála. A férjezett, öt gyermekével élő tanárnő egy 14 éves fiúval kezdett viszonyt, a rendőrségi megállapítás szerint legalább kétszer közösültek a fiú szüleinek házában. A tízezer dollár ellenében szabadlábon védekező asszony férje olajipari mérnök, a hírek arról nem szólnak, hogy mit szólt felesége félrelépéshez. Az állásából felfüggeszett nő ügye még nem zárult le, állítólag további fiúk is érintettek lehetnek.

2,82

Debra Lafave

Minden idők legnépszerűbb szexuális ragadozója, valóságos webes kultusz alakult ki a ma 25 éves extremely hot floridai tanárnő körül, rajongói honlapokat szenteltek neki, történetét könyvbe foglalták. A Marion megyei hatóságok 2004 nyarán tartóztatták le a Greco középiskola tanárnőjét, miután egy fiatalkorú diák édesanyja feljelentést tett ellene. Az akkor férjével élő tanárnő a lakására vitt egy 14 éves fiút, és orális szexben részesítette. Később egy autó hátsó ülésen is kielégítette a fiút. Pár nappal később az iskola területén álló lakókocsiban szeretkezett a fiatalkorú sértettel, aztán egy autó hátsó ülésén, illetve egy parkban szeretkeztek. A felfüggesztett börtönre és 2016-ig tartó szigorú társadalmi felügyeletre ítélt Lafave azzal magyarázta a kapcsolatot tinédzser szeretőjének, hogy "férjével szexuális problémái vannak", és hogy "különösen izgatónak találja, hogy amit tesz, az tilos".

4,06

Frances Sepulveda

A 30 éves floridai nő némileg másképp tekinthető szextanárnőnek mint fentebb bemutatott társai. A tampai Coleman középiskola nyelvtanárának bűne csupán annyi, hogy több diák - fiúk, lányok vegyesen - is látta őt és a testnevelő tanárt, az iskola egyik tantermében szeretkezni. A feljelentést az iskola egyik alkalmazottja tette, a tizenéves diákok rendőrségen tett vallomásaikban részletesen leírták, mit láttak a tanterem üvegezett ajtajára ragasztott papír szakadásain keresztül (Miss Sepulveda letolt nadrággal mozog le és fel a széken ülő tornatanárnak háttal). Az eset miatt mindkét tanár önként távozott az iskolából.

3,31

Jaymee Lane Wallace

A jelek szerint a floridai klíma kedvez az iskolai szexbotrányoknak, a 2005-ben letartóztatott 28 éves tampai gimnáziumi tanár már a harmadik floridai szextanárnő a listánkon. A vád szerint másfél évig volt leszbikus viszonya egyik kilencedikes diákjával. A 15 éves lánnyal 2003 elején kezdeményezett kapcsolatot az amúgy férjezett nő, levelet küldött a lánynak azzal, hogy nagyon tetszik neki, és tudni szeretné, hogy ugyanígy érez-e iránta. Az első csók a tanárnő autójában csattant, majd másfél év alatt több mint ötvenszer szereztek örömet egymásnak a tanárnő kocsijában vagy lakásán. A tanárnő szerint viszonyuk inkább anya-lánya jellegű volt, nem szeretői.

2,39

Jennie Overstreet

A 33 éves tanárnő Canon City általános iskolájában tanított, míg ki nem derült, hogy házába csábított és ágyába vitt egy hetedikes - alig 13 éves - diákot. Az Overstreet ellen 2006 elején indított nyomozás kiderítette, hogy legalább három fiúval volt viszonya. Az eljárás még nem zárult le, eddig annyit lehet tudni, hogy a tanárnő rovásán nemcsak a kiskorúakkal folytatott szexuális viszony, de közös szesz- és drogfogyasztás, illetve pornófilmnézés is van. A nyomozás ugyanis kiderítette, hogy a tanárnő gyakran egész éjjel együtt volt diákjaival, a különféle szexuális tevékenységeket amfetaminnal és alkohollal dobták fel. A vád jelenleg 19 rendbeli bűncselekménynél tart, ha mindért elítélik, életfogytig tartó szabadságvesztés is lehet Jennie Overstreet büntetése.

2,33

Karen Ellis

A 37 éves ausztráliai tanárnő nem végezte börtönben, csak felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte egy ausztrál bíróság, az indoklás szerint azért, mert a bűnbánó nő nem igazán tekinthető szexuális bűnözőnek. A házas, egygyermekes Karenről még 2003-ban derült ki, hogy viszonya van az egyik tizenöt éves tanítványával. A tanárnő és diákja többször csókolóztak az iskola udvarán, iskola után a tanár házában szeretkeztek. A hat hétig tartó kapcsolatnak a fiú édesanyja vetett végett, amikor leleplezte a párt. A 2004 novemberében megszületettt ítélet kihirdetésekor a bíró elmondta, a mély "erkölcsi megbánást" tanúsító tanárnő súlyosan áthágta a foglalkozásából következő kötelességeket, mégsem nevezhető szexuális bűnözőnek. A tanár áldozata, az akkor 15 éves fiú a bíróságnak elmondta, hogy nem okozott neki fájdalmat a nálánál idősebb nővel folytatott kapcsolat. A fiú sokáig mérges volt anyjára, amiért jelentette az ügyet a rendőrségen.

3,49

Kristen Margrif

A 27 éves michigani gimnáziumi angoltanárt egy 16 éves diákjával folytatott szexuális kapcsolatáért tartóztatták le 2005-ben. A gyanú szerint a nő legalább nyolcszor lefeküdt a tinédzserrel. A futó viszony a nyári szünetben bontakozott ki, vagy a nő kocsijában, vagy abban a boltban bonyolódtak szexuális játékokba, ahol a fiú a nyári zsebpénzért dolgozott. A nyelvtanárnőt letartóztatása után 45 ezer dolláros óvadék ellenében bocsátották szabadlábra, és az állam törvényei szerint fiatalkorú diák megrontásáért kellett felelnie - noha az államban a belegyezéses szexuális kapcsolat alsó korhatára 16 év. A nő e kapcsolat miatt végül elvesztette állását és egyúttal férjét is, és bár megúszta egy év próbára bocsátással, tanítani sajnos nem lesz többé módja, és őt is nyilvántartásba vették mint szexuális bűnözőt.

2,63

Margaret De Barraicua

16 éves diákjával szeretkezett autójában, és tetten érték a 30 éves kaliforniai középiskolai tanárnőt. Az aktus közben a hátsó ülésen ott csücsült a nő kétéves gyermeke. A sacramentói tanárnőt 2005 februárjában, egy napfényes délután kapta rajta a rendőrség a helyi általános iskola melletti parkolóban. Ruha alig volt a páron, és mint kiderült, nem ez volt az első pásztoróra: korábban is szeretkeztek az autóban vagy a nő lakásán. A férjezett tanárnő kiskorúval folytatott közösülés vádjával került bíróság elé. A McClatchy középiskola tanárja és tinédzser diákja közt már hónapok óta tartott a kapcsolat. A nő bűnösnek vallotta magát, a bíróság egy év letöltendő börtönre ítélte.

3,08

Mary Kay Letourneau

A most 44 éves kaliforniai tanárnő esete az igaz és hűséges szerelem példája, jóval túlmutat a futó tantermi numerák izgalmán. Letourneau-t 1997-ben tartóztatták le, mivel napvilágra került, hogy a férjes, családos asszonynak viszonya van 12 éves tanítványával, Denis Fualaau-val. Mire megszületett a hét év szabadságvesztést kiszabó ítélet, a nő gyermeket várt a kiskorú diáktól. 1998 januárjában feltételesen szabadult, de eltiltó határozatot hoztak ellene: többé nem találkozhat a fiúval. Nem sokkal később ismét letartóztatták, rajtakapták őt és tanítványát a tanárnő autójában, egy közös esti mozizás után. Letourneau-t visszaküldték a börtönbe letölteni hátralévő büntetését, és itt szülte meg második gyermekét a fiútól. A történet nagy visszhangot váltott ki az Egyesült Államokban, 2000-ben még tévéfilmet is forgattak a viszontagságos kapcsolatról, Penelope Ann Miller főszereplésével. Mary Kay Letourneau 2004-ben szabadult, és 2005-ben férjhez ment az akkor már 22 éves szerelméhez, a ceremóniát egyenesben közvetítette az egyik tévétársaság.

3,02

Nadine Nunnelee

Az amerikai bűnügyi híradások szerint 2006 első iskolai szexbotránya a 40 éves gimnáziumi tanárnőé. A kansasi tanárnőt egy 16 éves diákkal folytatott kapcsolat miatt kapcsolták le a rendőrök. A Garden City középiskola törvénybe ütköző románcáról keveset tudni, annyi bizonyos, hogy ötször történt tiltott cselekmény a nő otthonában. A nő két éve tanított angol nyelvet az iskolában, a kirobbant botrány miatt azonban felfüggesztették állásából, áprilisban be is adta felmondását. A rendőrség szerint nincs több szereplője az ügynek, a tanárnő előzetes letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást. Bár kettejük közt nagy volt a korkülönbség, Nadine Nunnelee feltehetőleg megússza felfüggesztett büntetéssel, mert a fiú betöltötte az államban előírt beleegyezési korhatárt.

2,03

Pamela Joan Rogers

A 29 éves tennessee-i tanárnő Debra Lafave után-mellett a legismertebb és legrajongottabb internetes sztár a szextanárnők között, netező tinédzserek milliói válnának szívesen az áldozatává. Pamela Rogers egy 13 éves diákkal keveredett három hónapig tartó viszonyba, és ahol csak lehetett - az iskolában, a férjes nő házában vagy a diák otthonában - szeretkeztek, a vád szerint legalább tizenkét alkalommal. 2005 augusztusában el is ítélték, 9 hónapi börtönre. A feltételes szabadlábra bocsátás után 2006 áprilisában azonban ismét letartóztatták, miután mobiltelefonnal készült erotikus fotókat és videókat küldött annak a diáknak, aki miatt börtönbe került. Mint kiderült, a bírósági tiltás ellenére a szerelmesek más módokon is tartották a kapcsolatot, többek között Rogers MySpace-es weboldalán kommunikáltak. 2006 júliusában hét év börtönre ítélték a próbára bocsátás szabályainak megszegése miatt. Rogers egyik mobiltelefonos videója jelenleg is megtalálható a legtöbb videómegosztó oldalon, a kultikus szextanárnőről rajongói plasztikbábu is készült már.

4,09

Rachel Holt

A 34 éves delaware-i tanárnőt 2006 áprilisában vette őrizetbe a rendőrség, miután kiderült, hogy a nő egy hét alatt 28-szor szeretkezett egy 13 éves diákkal. A claymonti általános iskola tanára állítólag nemcsak a saját házában, de az osztályteremben is közösült a fiúval. A rendőrséget a fiú apja értesítette, amikor rájött hogy miféle kapcsolta van kibontakozóban fia és annak tanárnője között. Rachel Holt rendőrségi kihallgatásán beismerte, hogy huszonhétszer közösült a fiúval, és egy alkalommal orálisan is kielégítette. Azt is bevallotta, hogy egy másik diák, egy 12 éves fiú egyszer végignézte, ahogy szeretkeznek, és hogy a két fiúnak sört is adott azon az estén. A rendkívüli szexuális étvággyal megáldott-megvert nőt ötvenezer dolláros óvadék ellenében engedték csak szabadlábra a nyomozás befejeztéig.

2,03

Sandra Geisel

A 42 éves Sandra Geisel többször is közösült egyik 16 éves diákjával. A tanárnőt - aki egy befolyásos bankár felesége - 2005 júniusában el is bocsátották a Christian Brothers Academy (CBA) fiúgimnázium angoltanári állásából. Az ügyben érintett tinédzser részletesen beszámolt a rendőröknek a történtekről, mint elmondta, a szexuális aktusok a tanárnő otthonában és az iskola futballpályájának sajtószobájában történtek. A fiú szerint a tanárnőnek korábban már más diákokkal is voltak hasonló kalandjai, egyszer például egy kirándulásról visszatérőben a busz hátsó ülésén kézzel elégített ki két fiút. Mint mondta, saját magán kívül még két diákról tud, akikkel közösült is a tanárnő. Ügyvédje szerint az alkoholgondokkal küzdő nő állapotát diákjai többször is kihasználták, és tulajdonképp ő az igazi áldozat. Geiselt vágül hat hónap szabadságvesztésre ítélték, amit alkoholizmusa miatt kényszergyógykezelés követ majd. Ő is bekerült a szexuális bűnözők nyilvántartásába.

3,29

Senorita Walker

A 33 éves chicagói gimnáziumi tanárt 2004-ben tartóztatták le. A vádak szerint pénzt adott az egyik diákjának és két társának (15 és 16 éves fiúknak), hogy bújjanak vele ágyba. A nő bűnlajstromán a megrontáson kívül más bűncselekmények is szerepelnek, a nyomozás kiderítette ugyanis, hogy az együttlétek alatt alkoholt és marihuánát is adott a fiúknak. A Robesoni gimnázium kisegítő tanárnője - akinek mellesleg van egy ötéves kisfia - összesen ötezer dollárt fizetett a fiúk szolgálataiért. Walkert a hálátlan fiúk jelentették fel, miután az időközben bepasizott tanárnő le akarta zárni a viszonyukat. Senorita Walker 1995 óta tanított az iskolában, jó tanárnak tartották, a szexbotrány miatt azonban felfüggesztették állásából.

2,25

Toni Woods

A 38 éves braxtoni tanárt 2006 márciusában találta bűnösnek és ítélte szabadságvesztésre a bíróság. Woodsot 2005 márciusában tartóztatták le, miután bevallotta, hogy négy diákkal is volt szexuális kapcsolata - és hogy egyik sem töltötte be akkor még a 16. életévét. Toni Woods ráadásul itallal és drogokkal is kínálta a fiúkat, amit mindenképp rendkívül súlyosbító körülményként vett tekintetbe a bíróság. Az egyik áldozat édesanyja úgy fogalmazott a bíróságon, hogy a tanárnő iszákos, narkós embert csinált a fiából, akire már rá sem ismer.

1,83

(Az összeállítás elkészítésében nagyban támaszkodtunk a brilliáns The Smoking Gun rendőrségi anyagaira, a Hott For Teacher "szakblog" adatbázisára, valamint számtalan - neves és kevésbé neves - amerikai híroldal vonatkozó híradásaira.)