Ágnes
-5 °C
2 °C

Megjelent az eldobható papírtanga

2002.06.27. 10:06
Egyszer használatos papír tangabugyikkal jelentkezett a piacon Európa egyik legnagyobb ruházati cége, a svéd H&M. A terméktesztek szerint a bugyi erős, ám kényelmetlen.
A nyári szezonra újításokkal készült az alsóneműk piacán a svéd H&M cég. Miután az eldobható papírpelenkák hihetetlenül sikeresek voltak az elmúlt évtizedekben, így haladó szellemű szakértők arra gondoltak, hogy a papírfehérnemű is hasonló pályát futhat be.

Az eldobható tangákat gyártó cég szóvivője szerint a termék nagy előnye, hogy mivel a hölgyek mindig magukkal hordhatják táskájukban, így váratlan helyzetekben igen hasznos lehet. A papírtangák csak egy méretben készülnek, és hármas kiszerelésben kaphatóak. Az Aftonbladet újság tesztjei szerint a termék erős, de elég kényelmetlen.

Papírt a férfiaknak is!

A férfiaknak még nem készítettek papíralsóneműt, de a tangák tervezője szerint érdemes elgondolkodni ezen is. Camilla Thulin szerint rengeteg férfi nem cserél alsónadrágot naponta. Számukra az volna ideális, ha benzinkutaknál is lehetne vásárolni papíralsót - jelentette az Aftonbladet. Arról nincs információnk, hogy a férfiaknak tangát, vagy boxert szánnának.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!