Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megjelent az eldobható papírtanga

2002.06.27. 10:06
Egyszer használatos papír tangabugyikkal jelentkezett a piacon Európa egyik legnagyobb ruházati cége, a svéd H&M. A terméktesztek szerint a bugyi erős, ám kényelmetlen.
A nyári szezonra újításokkal készült az alsóneműk piacán a svéd H&M cég. Miután az eldobható papírpelenkák hihetetlenül sikeresek voltak az elmúlt évtizedekben, így haladó szellemű szakértők arra gondoltak, hogy a papírfehérnemű is hasonló pályát futhat be.

Az eldobható tangákat gyártó cég szóvivője szerint a termék nagy előnye, hogy mivel a hölgyek mindig magukkal hordhatják táskájukban, így váratlan helyzetekben igen hasznos lehet. A papírtangák csak egy méretben készülnek, és hármas kiszerelésben kaphatóak. Az Aftonbladet újság tesztjei szerint a termék erős, de elég kényelmetlen.

Papírt a férfiaknak is!

A férfiaknak még nem készítettek papíralsóneműt, de a tangák tervezője szerint érdemes elgondolkodni ezen is. Camilla Thulin szerint rengeteg férfi nem cserél alsónadrágot naponta. Számukra az volna ideális, ha benzinkutaknál is lehetne vásárolni papíralsót - jelentette az Aftonbladet. Arról nincs információnk, hogy a férfiaknak tangát, vagy boxert szánnának.