A rendőrök tudták csak megfékezni 'Tomboló Eric'-et

2003.02.15. 14:16
A huszonéves amerikai katona előbb leütött egy budapesti taxist, majd miután annak autóját nem tudta megszerezni, villamosra pattant. A 'Tomboló Eric'-nek keresztelt férfi a rendőröknek is nekiesett.
Péntek hajnalban Molnár Károlynak, a Citytaxi sofőrjének "nehéz" utasa akadt. Egy amerikai férfit fuvarozott a Kossuth térre, aki szemmel láthatóan "telenyomta magát droggal" és valószínűleg előzőleg sok alkoholt fogyaszthatott.

A taxisok fogták el kollégájuk támadóját

A katona egy ötezressel fizette ki a 800 forintos utat, s amikor a taxis utána ment, hogy odaadja a visszajáró pénzt, a férfi újra be akart ülni az autóba. Molnár Károly ezt már nem engedte, s ez lett a veszte- írja a Blikk. A katona belerugott az autóba, a karosszéria behorpadt, az oldalsó üveg majdnem kitört. Amikor a sofőr kiszállt az autóból, hogy lecsillapítsa a támadót, a férfi kétszer fejbevágta és el akarta vinni a kocsit. Ez azonban nem sikerült, és az amerikai katona felugrott egy arra járó villamosra.

A sofőr segítséget kért a kollégáitól, akik a Roosevelt téren a villamos útját eltorlaszolva megkérték a villamosvezetőt, hogy ne nyissa ki az ajtókat. A katona ekkor feszegetni kezdte az ajtót, de pechjére egy, az ellenkező irányból érkező villamos lezárta a menekülés útját. A Mai Nap által Tomboló Ericnek keresztelt férfi az érte érkező rendőröknek is nekiment. Az Amerikai Egyesült Államok hadseregének katonáját végül sikerült megbilincselni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Bankszámla