Gertrúd, Patrik
2 °C
5 °C

Fegyverrel kényszerítette sztriptízre a táncost egy kiskamasz

2004.11.23. 09:59
Emberrablással próbált múló szexuális örömöt szerezni magának egy virginiai kiskamasz. A tizenhárom éves fiú bátyja nevére rendelt egy elhagyott házhoz egy sztriptíztáncost, akit később fegyverrel kényszerített maradásra. A nő végül egy jól kivitelezett harapás után elmenekült.
Elrabolt és fegyverrel kényszerített vetkőzésre egy sztriptíztáncost egy tizenhárom éves kiskamasz Virginia Beachen, jelentette az NBC helyi adója. A rendőrség beszámolója szerint a sztriptíztáncos telefonos rendelésre érkezett egy elhagyott házhoz, ahol csak egy tizenhárom éves fiút talált. Mivel a kiskamasz azt állította, hogy bátyja rendelte meg a szórakoztatást, a sztriptíztáncos maradt.

A báty azonban csak nem akart felbukkanni, így a táncos a távozás mellett döntött. A kiskamasz ekkor egy sörétes puskával kényszerítette maradásra. A táncos megpróbálta elterelni a fiú figyelmét és mobilján értesíteni a rendőrséget, de a kiskamasz kitépte a kezéből a telefont. A birkózás közben a nő megharapta a fiút, majd kiverekedte magát a házból.

A rendőrség rövid nyomozás után azonosította az elkövetőt, sőt, egy másik kiskamasz érintetségére utaló nyomokat is talált. A szexuális izgalomra vágyó fiút most emberrablással, összeesküvéssel, fegyverhasználattal és illegális fegyvertartással vádolják.