Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Megsütötte és tigrisekkel etette meg férjét

2006.09.06. 17:15
Életfogytiglani börtönre ítélték azt a nőt Thaiföldön, aki megölette, megsütötte, majd tigrisekkel etette fel volt férjét. Ugyanilyen büntetés kapott három bűntársa.

A nő 9 évvel ezelőtt ment feleségül Thaiföldön a brit Toby Charnaudhoz, akivel Nagy-Britanniába költözött. A frigyből egy kisfiú született, ám a házaspár kapcsolata megromlott. Megpróbáltak új életet kezdeni egy thaiföldi üdülőhelyen, ám sikertelenül, mivel az asszony szerencsejáték-függő, és jókora kártyaadósságot halmozott fel.

Végül a férj feladta, s beadta válókeresetét. Bánatpénzként 11 ezer fontot, azaz csaknem 4,5 millió forintot fizetett ki, további 6100 fontot (2,5 millió forintot) a kártyaadósságok rendezésére bocsátott volt neje rendelkezésére, ő maga pedig visszatért Nagy-Britanniába.

Az asszony azonban gyermekük örökösi joga révén gyilkossággal próbálta megszerezni volt férje vagyonát. Tavaly márciusban meghívta a férfit, és amikor az belépett volt felesége házába, a rokonok a gyerek szeme láttára agyonverték, testét feldarabolták, megsütötték, majd elszállították egy nemzeti parkba, ahol tigriseknek vetették oda.

Néhány héttel később a nő bejelentette férje eltűnését, ám az áldozat nővére és szülei nem hitték el a mesét, magánnyomozót fogadtak, és kideríttették az igazságot.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!