Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megsütötte és tigrisekkel etette meg férjét

2006.09.06. 17:15
Életfogytiglani börtönre ítélték azt a nőt Thaiföldön, aki megölette, megsütötte, majd tigrisekkel etette fel volt férjét. Ugyanilyen büntetés kapott három bűntársa.

A nő 9 évvel ezelőtt ment feleségül Thaiföldön a brit Toby Charnaudhoz, akivel Nagy-Britanniába költözött. A frigyből egy kisfiú született, ám a házaspár kapcsolata megromlott. Megpróbáltak új életet kezdeni egy thaiföldi üdülőhelyen, ám sikertelenül, mivel az asszony szerencsejáték-függő, és jókora kártyaadósságot halmozott fel.

Végül a férj feladta, s beadta válókeresetét. Bánatpénzként 11 ezer fontot, azaz csaknem 4,5 millió forintot fizetett ki, további 6100 fontot (2,5 millió forintot) a kártyaadósságok rendezésére bocsátott volt neje rendelkezésére, ő maga pedig visszatért Nagy-Britanniába.

Az asszony azonban gyermekük örökösi joga révén gyilkossággal próbálta megszerezni volt férje vagyonát. Tavaly márciusban meghívta a férfit, és amikor az belépett volt felesége házába, a rokonok a gyerek szeme láttára agyonverték, testét feldarabolták, megsütötték, majd elszállították egy nemzeti parkba, ahol tigriseknek vetették oda.

Néhány héttel később a nő bejelentette férje eltűnését, ám az áldozat nővére és szülei nem hitték el a mesét, magánnyomozót fogadtak, és kideríttették az igazságot.