Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.78%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.19%

Drogozott-e Tissy, amikor beverte a fejét?

2002.05.29. 13:26
Az Amistar LLC menedzseriroda minden kapcsolatát megszüntette a Tissy névre hallgató énekesnővel, mert szerintük drogfogyasztó, és ez nem egyeztethető össze a cég filozófiájával. Az énekesnő cáfolja a menedzseriroda vádjait, és hitelrontás miatt pert fontolgat. Az Indexnek sejtelmesen annyit mondott: szerelmi bosszú áll a háttérben.
A jövőben az Amistar LLC menedzseriroda nem akar együtt dolgozni Horvát Tünde, más néven Tissy szólóénekessel. A cég hétfői közleményében az szerepel, hogy a Kozso-féle Ámokfutók együttes korábbi tagja drogozik, és ezért az Amistar megszünteti vele minden kapcsolatát.

A Fészekben bukott

Az új albumról Tissy weboldalán
Tissy igazán kitett magáért, és ismét megmutatta, hogy mire képes. Mind hangilag, mind zeneileg igazi csemegével találkozhatunk satnyuló popvilágunk egén.

Tissy eljött előző kiadójától, a Warner-Magneotontól, mert az ott található, szerinte hozzá nemértő dilettáns dolgozók munkájával nem volt megelégedve. Ezért a lemez az Amistar gondozásában jelenik meg. Akik lelkiismeretesen és profi szinten irányítják a projectet.

- Információink szerint Tissy februárban a a Fészek Művészklubban drogozott. Leesett a lépcsőn, és úgy megsérült, hogy össze kellett varrni fejét - mondta az Indexnek Kis Krisztina, az amerikai cég magyarországi irodájának vezetője.

Kis Krisztina közleményében felhívta valamennyi kiadó, és a többi menedzseri iroda figyelmét, hogy csak olyan szerződéseket kössenek előadóikkal, amelyben azok anyagi felelősséget vállalnak arra az esetre, ha életvitelükkel azok súlyosan befolyásolják a cég érdekeit.

Szerelmi bosszú

Fotó: tissy.hu
Tissy cáfolja a vádakat. Az Indexnek úgy nyilatkozott, hogy senki nem vádolja őt drogozással, csak az iroda, és ők is alaptalanul. - Az igaz, hogy elestem a Fészekben, és megsérült a fejem, de teljesen tiszta voltam - mondta.

Az énekesnő szerint nincs is érvényes szerződés közte, és az iroda között. Tissy, polgári nevén Horváth Tünde hitelrontás miatt pert fontolgat az iroda ellen. - Jelenleg kivárunk az ügyvédemmel, mert bonyolultabb a sztori annál, ahogy Kis kisasszony állítja. Ez egy tudatos lejárató kampány, melyet szerelmi bosszú céljával indítottak ellenem - nyilatkozta Tissy, de részleteket nem árult el. Mint mondta, ezzel megvárják a per kezdetét.

Kis Krisztina viszont visszautasította, hogy más okok állnának a háttérben, és valójában nem a drogos történet miatt adták ki az útját az énekesnőnek.

Karrier
Egy könnyűzenei lap leírása:

Tissy (Horváth Tünde) hat éves kora óta zongorázik. Fuvolázni is tanult. Játszott gyermekszínházban. Külföldön kezdte el a zenész szakmát. Kiss Ernő zenekarával dolgozott kilenc hónapig.

Karrierje 1994-ben kezdődött, amikor két társával, Kozsoval és egy másik lánnyal együtt megalapították az Ámokfutók zenekart. Legismertebb számuk a Szomorú szamuráj.

Tissy nagyon cicás természetű, ezért nem véletlen, hogy cicája is van. Érzelmes és érzéki lény, aki tipikus férfiszíveket megdobogtató nő.