Szilárda
0 °C
6 °C

Levadászta régi szeretőjét

2006.10.11. 14:19
Kapcsolódó cikkek (1)
Hárman életveszélyesen megsérültek egy autós üldözéses lövöldözésben kedden este egy tiszaroffi kocsmánál. Egy budapesti férfi féltékenységből akart leszámolni volt barátnőjével és annak hozzátartozóival.

Kedden kora este véres szerelmi dráma kezdődött Tiszaroffon vendéglátóhelyen. A Party-Zóna falatozónál megjelent egy 53 éves budapesti férfi, W. Sándor, pisztolyt rántott, és lövöldözni kezdett. A Tisza-parti büfében tartózkodott ugyanis a férfi volt barátnője és a nő jelenlegi élettársa és 16 éves fia. A féltékeny W. Sándor mindannyiuakkal le akart számolni.

A lövések eltalálták a vetélytársat és a fiút, tájékoztatta az Indexet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Kovács Ágnes. A menekülő 32 éves nőt az egyik vendég beültette a kocsijába, és elhajtottak a helyszínről. W. Sándor azonban utánuk vetette magát, ő is kocsiba ült, és üldözni kezdte a menekülőket.

W. S. utolérte a menekülőket, megállásra kényszerítette autójukat, és belelőtt az autóba. A sofőr megsebesült. W. S. a futva menekülő nőre is többször rálőtt, aki a testét érő lövésektől összeesett.

Ekkor érkezett a helyszínre a körzeti megbízott, és felszólította a fegyveres férfit, hogy adja meg magát. A férfi eleget tett a rendőri felszólításnak, mondta Kovács Ágnes, és nem állt ellen az őrizetbe vételkor. A sofőr könnyű sérülést szenvedett, a másik három áldozatot súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították korházba.

A férfinél két pisztolyt is találtak, mindkettőt használta is. A fegyvertartásra nem volt engedélye. Az ügy részleteinek tisztázása még tart, folynak a tanúkihallgatások, W. Sándor gyanúsítotti kihallgatása is zajlik, és a helyszínelés sem ért véget szerda délután.

Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomoz. A rendőrök hamarosan javaslatot tesznek W. Sándor előzetes letartóztatására, emberölés több emberen elkövetett kísérlete miatt járnak el ellene.

A helybéliek nem szívesen nyilatkoznak a kedd esti lövöldözésről, többen sajnálkozásukat fejezték ki, hogy ilyen ügy miatt kerültek be a hírekbe. A komp melletti falatozóról annyit sikerült megtudnunk, hogy idén nyáron cserélt gazdát, az új tulajdonos nem helybéli, és hétköznap nem igazán van forgalom.