Benedek
-5 °C
5 °C

Túlélte a metrógázolást egy nő

2004.08.11. 13:59
Könnyebb sérülésekkel megúszta a gázolást az a fiatal nő, aki vélhetően szándékosan ugrott a metró elé a Kálvin téren. A metró helyett egy ideig buszok jártak, a baleset után fél órával helyreállt a forgalom.
A huszonnégy éves nő szemtanúk szerint szánt szándékkal ugrott a sínek közé a Kálvin téren szerdán délután, a gázolást pedig túlélte, tudtuk meg a BRFK sajtóügyeletesétől.

A sajtóügyeletes közölte, attól még, hogy az áldozat megúszta az esetet, valóban "metrógázolás" történt. Kérdésünkre elmondta "volt egy pár" olyan eset már, amelyben az áldozat túlélte az ilyen jellegű balesetet. A fiatal nőt a Péterfy utcai traumatológiára szállították, agyrázkódást és könnyebb sérüléseket szenvedett, tudtuk meg az Országos Mentőszolgálat egyik munkatársától.

Sem a rendőrség, sem a mentők, sem a BKV nem tudott választ adni a kérdésre, hogyan kerülhette el a nő a súlyosabb sérüléseket.

A Nagyvárad tér és a Lehel tér között metrópótlókat indítottak, mondta a BKV fődiszpécsere, az állomásokat egy időre kiürítették. 13.20-kor, a mentési munkálatok befejeztével újraindultak a metrók az érintett szakaszon.