Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Pál
-8 °C
3 °C

Kugrott az ablakon a rendőrök elől egy román férfi

2008.05.25. 09:35
Kiugrott az ajkai rendőrség épületének első emeleti ablakából vasárnap hajnalban egy román állampolgárságú férfi és a helyszínen életét vesztette; ezt megelőzően két rendőrt dulakodás közben egy ollóval megsebesített - jelentette a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A román férfi hajnalban felmászott a 8-as főút mellett lévő dabrókai csárda tetejére, s onnét elkezdte a cserepeket ledobálni. A kiérkező rendőröket látva azonban lejött a tetőről, és a 45 év körüli férfit az ajkai rendőrkapitányságra szállították.

Beszámolója szerint kihallgatása közben a román férfi az asztalról felkapott egy ollót, s azzal a szobában lévő rendőrökre támadt, s közülük kettőt a fején és a nyakán megsebesített. A dulakodás közben a rendőrök két lövést adtak le. Az egyik lövés a férfit a lábán találta el.

A felbőszült ember ezután kitörte az ablakot és kiugrott a betonozott belső udvarra, ahol életét vesztette. A rendőrök sérüléseit az ajkai kórházban ellátták, illetőleg egyiküket továbbra is az intézményben ápolják. Az ügyben a Veszprém Megyei Nyomozó Ügyészség vizsgálódik .

  • Vennék
  • Hírek