Fejbe lőttek egy pornófilmest Budapesten

2003.07.01. 16:50
Fejbe lőttek egy férfit hétfő este Budapesten a XVII. kerületben. A meglőtt férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, de állapota stabilizálódott. A támadó elmenekült. A nyomozók szerint feltehetőleg bérgyilkos próbált végezni a férfival.
A HavariaPress úgy tudja, hogy a meglőtt férfi a pornószakmában dolgozik: szereplőket válogat a filmekhez. A hírügynökség szerint otthona előtt, a XVII. kerület Újlak utca 9. szám alatt vártak rá, majd - mikor egy fekete A6-os Audiból kiszállt - egy kis kaliberű pisztollyal szájba lőttek.

A BRFK sajtóügyeletese az Indexnek elmondta, hogy az előzetes tanúkihallgatások alapján úgy tűnik, a sértettet egyik ismerőse vitte el a helyszínre, ahol az ismeretlen rálőtt. A rendőrség nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy a férfi a pornóiparban dolgozik.

A 31 éves férfit életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították. A férfi állapota kedd reggelre stabilizálódott.

A rendőrség a nap folyamán ellenőrizte a meglőtt férfi baráti és üzleti partnereit, adósait és hitelezőit is. Ezek alapján kizárhatónak tartják, hogy a tettes és az áldozat személyesen ismerte egymást.

A nyomozók szerint a támadás szakszerű kivitelezése is azt sejteti, hogy bérgyilkos lőhette meg a férfit, akinek életét csak a szerencse és a gyors orvosi segítség mentette meg. A rendőrök továbbra is nagy erőkkel folytatják a nyomozást az ügyben.  • Hírek
  • Hitelkártya