Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meztelen szőke svédek futottak az Andrássy úton

2002.03.07. 00:23
A rendezőpáros hasonló mutatvánnyal kápráztatta már el Cannes-t, Szöult, Londont, Párizst, New Yorkot és Los Angelest is.
Meztelenül futott végig az Andrássy úton a Vesszőfutás című film rendezőpárosa szerda délután. A szőke testvérpár az Opera mellett ugrott ki egy autóból és kezdett el futni az Oktogon irányában.

A szokatlan esemény nagy népszerűségnek örvendett: a kirakatok megteltek a kíváncsi eladókkal és vevőkkel, a járókelők és az autósok is megdöbbenve fogadták a futókat.

A svéd rendezőpáros a járókelőknek puszit dobált, majd megállított egy autóvezető hölgyet, aki egészen a Liszt Ferenc térig szállította őket, ahol az egyik kávézóba szaladva rögtönzött sajtótájékoztató keretében válaszoltak az újságírók kérdéseire.

Futásuk során rendőrökkel nem találkoztak. A testvérpár ezzel szeretné népszerűsíteni a hazai mozikban szerdán bemutatott filmjét, melyben egy férfi legénybúcsúja után meztelenül indul esküvőjére.

A páros hasonló mutatvánnyal kápráztatta már el Cannes-t, Szöult, Londont, Párizst, New Yorkot és Los Angelest is.