Ivó, Milán
EUR 383,01 Ft
USD 365,82 Ft
6 °C
26 °C

Meztelen szőke svédek futottak az Andrássy úton

2002.03.07. 00:23
A rendezőpáros hasonló mutatvánnyal kápráztatta már el Cannes-t, Szöult, Londont, Párizst, New Yorkot és Los Angelest is.
Meztelenül futott végig az Andrássy úton a Vesszőfutás című film rendezőpárosa szerda délután. A szőke testvérpár az Opera mellett ugrott ki egy autóból és kezdett el futni az Oktogon irányában.

A szokatlan esemény nagy népszerűségnek örvendett: a kirakatok megteltek a kíváncsi eladókkal és vevőkkel, a járókelők és az autósok is megdöbbenve fogadták a futókat.

A svéd rendezőpáros a járókelőknek puszit dobált, majd megállított egy autóvezető hölgyet, aki egészen a Liszt Ferenc térig szállította őket, ahol az egyik kávézóba szaladva rögtönzött sajtótájékoztató keretében válaszoltak az újságírók kérdéseire.

Futásuk során rendőrökkel nem találkoztak. A testvérpár ezzel szeretné népszerűsíteni a hazai mozikban szerdán bemutatott filmjét, melyben egy férfi legénybúcsúja után meztelenül indul esküvőjére.

A páros hasonló mutatvánnyal kápráztatta már el Cannes-t, Szöult, Londont, Párizst, New Yorkot és Los Angelest is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Hírek