Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Vascsővel ütögette tanárát egy józsefvárosi diák

2008.03.21. 10:12
"Te nekem ne merjél rossz jegyet adni bazmeg" kiáltással támadt idős fizikatanárára egy 16 éves tanuló a Józsefvárosban. A fiú fegyelmi tárgyalását március 27-én tartják.

Megrugta, majd vascsővel ütötte idős fizikatanárát egy diák egy józsfvárosi iskolában, írka a Blikk. A tanár a támadás után felmondott, most idegszanatóriumban ápolják. A diák ellen az iskola fegyelmi eljárást indított.

Az incidensről egy neve elhallgatását kérő informátor - gyaníthatóan a támadó egyik osztálytársa - felvételt is készített. A videón látszik, hogy a diák az óra közben feláll, ordibálva odamegy a tanárhoz, akit megrúg, lökdös, majd egy fém vízvezetékcsővel ütöget. "Te nekem ne merjél rossz jegyet adni bazmeg!" - üvölti a felvételen a diák.

Azt, hogy a diák milyen büntetést kap, a március 27-i fegyelmi eljáráson döntik el.

A Blikk szerint fia brutalitásán még anyja is megdöbbent. "Zoli itthon sosem viselkedik agresszívan, színjátszókörbe jár, ahol még a tanárok szerint is kiválóan dolgozik" - nyilatkozta a lapnak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?