Árpád
-2 °C
4 °C

Brutálisan megverték fényes nappal

2009.11.19. 16:50

Vascsővel vertek és rugdostak támadói egy férfit fényes nappal az Etele úton. A rablók a térfigyelő kamera felvétele szerint a férfi táskáját akarták kitépni a kezéből, de sikertelenül.

A BRFK tájékoztatása szerint két férfi november 10-én délután háromnegyed kettőkor hátulról nekitámadt egy járókelőnek, hogy a táskáját kitépjék a kezéből. A táska rángatása közben brutálisan ütlegelték az áldozat fejét egy vascsővel, majd mikor a földre került, megrugdalták.

Miután kiderült, hogy nem tudják elvenni a táskát (ami lehet, hogy a megtámadott csuklójára volt erősítve), elmenekültek. A rablás több ember szeme láttára történt. A bántalmazott férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Az egyik ismeretlen elkövető 18-22 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, aki a bűncselekmény elkövetésekor szürke színű kapucnis felsőrészt viselt. Társa szintén 20 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, egy kicsit erősebb testalkatú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dél-Budai Bűnügyi Régiója rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség kéri azokat a tanúkat, akik a helyszín közelében tartózkodtak és a cselekményt vagy az elkövetőket látták vagy azokat, akik a bűncselekménnyel és az elkövetőkkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, hívják a 229-2622/138 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzésük mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?