Valér
-1 °C
0 °C

Féltik a móri mészárlás gyanúsítottját

2007.10.09. 07:36
Átvitték a Markó utcai börtönből a Venyige utcaiba a móri bankrablás gyanúsítottját, mert ott szigorúbban tudják őrizni. W. Róbert kiborult, felesége válni akar - írja a Bors.

A büntetés-végrehajtás vezetése szigorított W. Róbert őrzésén. A móri bankrablás gyanúsítottját az utóbbi napokban szállították át a Venyige utcai börtönben, mert ott szorosabb felügyelettel védhetik testi épségét.

A hatóságok attól tartanak ugyanis, hogy a februárban elfogott W. Róbert kárt tesz magában, mert a felesége el akarja hagyni. Az asszony a Borsnak azt mondta: ha bebizonyosodik férje bűnössége, akkor a gyerekei nevét is megváltoztatja.

A fogvatartott egészségügyi és pszichés állapotát is folyamatosan figyelik, orvos, nevelő és pszichológus is foglalkozik vele. A készültséget azonban főként az magyarázhatja, hogy N. László, akit a kommandósok az év elején röviddel W. Róbert előtt vettek őrizetbe Tatabányán, a nyáron cellájában öngyilkosságot követett el. N. Lászlót is a Venyigei utcai intézményben őrizték, ő azonban a félóránként tartott zárkaellenőrzés ellenére felakasztotta magát. W. Róbert vallomása szerint N. László ölte meg az Erste Bank móri alkalmazottait, de a bíróság az ő szerepéről már nem hozhat ítéletet.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!