Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Xantus Barbara: Könnyebb elkészíteni a fényképeket, mint a reakciókra válaszolni

1999.11.09. 12:03
"Onnantól kezdve, hogy elkészültek a fényképek, önálló életet él a történet. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy tetszenek-e neki a képek" - mondta az Index Törzsasztalában Xantus Barbara. A színésznő, aki a Familia Kft-ben vált ismert színésznővé, nemrég az új magyar Playboy címlapján mutatta meg bájait. "Könnyebb volt elkészíteni a fényképeket, mint az utólagos reakciókra válaszolni. A fotózás ugyanis csak elhatározás kérdése" - állítja. Az eredeti online intejút itt olvashatjak.

- Örömmel olvastam a kedves, drukkoló üzeneteket. Rsüni üzenetében szerepelt, hogy örüljek, hogy nem ő a férjem. A válaszom: nagyon örülök én is. A férjem egyébként nagyon büszke a fotókra, s a bátorságra.

(Index): - Hogyan fogadtad a fényképeket?

- Nem szoktam elégedett lenni a képekkel, ez azonban a ritka kivételek közé tartozott. Elégedetten és örömmel néztem meg a fotókat. Meglepően kedvesen fogadták a színész kolléganőim is, mindenki örült, gratulált.

(Second): -Nem zavar, hogy Playboy nyusziként aposztrofálnak?

- Én nem vagyok Playboy nyuszi, a Playboy színész sztárjaként szerepeltem - ez ugyanis külön kategória a lapban.

(larp): - Engem az érdekelne, hogy milyen nagyságrendet fizettek Neked. Autó ára, ház ára, vagy életed végéig elég lesz ez a pénz?

- Egy másik topikban elhangzott 20.000 dollár, na ennyi nem volt. Világviszonylatban nem voltam megfizetve, de magyar viszonylatban biztosan. De ennyi pénzért sem lennék rábeszélhető olyanra, aminek a szellemiségével nem értek egyet.

(Paracensus): - előfordult-e már, hogy visszautasított egy aktfotó felkérést, vagy egy szerepet, amelyben meztelenül kellett volna megjelennie? Ha igen, miért?

- Szerepet még nem utasítottam vissza, ha indokolt funkciója volt a vetkőzésnek a darabban. A Színezüst Csehóban és a Hairben is van egy vetkőző jelenet. Sose volt könnyű pillanat, mindig át kellett gondolnom természetesen. De a Privát Kopóban sem volt kérdéses, egy könnyűvérű lányt alakítottam Kern András partnereként...

(Keneseigool): - Vállalnál-e szerepet szexfilmben (nem pornóban)?

- Szexfilmben nem vállalok szerepet, szép romantikus-erotikus filmben igen.

(Index): - Apropó, Privát Kopó: felbukkan a kérdések között ez is. Mintha ott másként néztél volna ki? Esetleg dublőr alakított a vetkőző jelenetben, vagy azóta történt plasztikai műtét?

- Nem szerepelt dublőr, ugyanígy néztem ki, esetleg a hátsóm lehetett kicsit nagyobb :-) Nem volt műtétem, mindössze egy császármetszésem, de szerencsére, nem nagyon látszik a helye.

(Index): - Hány fotó készült összesen, több kérdezőt idézve: hány ezerből válogatták ki a megjelent képeket?

- Két nap, kétszer 12 órát fotóztunk. Összesen 150 fénykép készült, ebből 50-et válogattunk ki mi. Eredetileg 14 képet szerettek volna a szerkesztők a Playboyban megjelentetni, végül 20 kép került be a lapba. Ez azért messze van az 1500-as kollekcióról_

(wabel): - Megválaszthatta a lap fotósai közül, hogy kivel dolgozik vagy készen kapta a csapatot? A fotózáskor csak Ön és a fotós voltak a stúdióban (kertben) vagy egy teljes stáb?

- A fotóst én választottam, mással nem is szívesen dolgoztam volna, az ország egyik legjobb operatőre, aki fotósként kezdte a pályáját. A fotózáskor három ember volt a helyszínen - a férjem, a fotós és én. A fényszakemberek mindig kimentek fotózás közben. Két helyszín volt, két lakás, illetve az egyiknek a kertje. Valaki kérdezte, hogy miért nem gyerekszülés előtt vállaltam hasonló munkát. Úgy érzem, hogy korábban nem voltam ilyen jó formában, úgyhogy pont a legjobbkor jött a felkérés. A jövőben nem tervezek hasonló munkát, más a foglalkozásom, ez egy szép, egyszeri és megismételhetetlen kaland volt.

(Spot): - Kedves Barbara ! Hol és mikor lehet veled személyesen találkozni?

- Színházban havonta néhányszor előfordulok - a nézőtéren szívesen találkozom veled.

(Red Dawn): - Gondolom sokunkban felötlött a kérdés: filmszerepre gondoltál már (ha nem, az illetékesek mostanra biztos gondoltak Rád :) ?

- Tényleg szó van egy filmszerepről, amitől nagyon boldog vagyok. Egy másik rendező pedig azt kérdezte barátilag: "Mi lesz veled ebben a prűd országban ezek után?" Majd hazavitte a Playboyt és azt mondta, vegyek másikat.

(yoyó): - Meglepett, hogy milyen szűkszavú válaszokat adtál a kérdésekre - mintha lélekben nehezebb volna kitárulkoznod mint a "testileg". Te is így érzed? Ez azért is érdekes, mert vannak olyan színészek, akik azt is szívesen megosztják az emberekkel, hogy mit ettek aznap reggelire, egyszerűen imádják ha róluk beszélnek.

- Biztos, hogy furcsának tűnik, amit mondok, de én gátlásos ember vagyok, lehet, hogy ilyen képek alá nem teszi oda az ember a lelkét is, magáninterjúkban sem vagyok kitárulkozó.

(BIGdaddy): - Nem fordult meg a fejedben és férjed fejében, hogy fenébe a munkával, innentől csak egymásnak és a szórakozásnak élünk? Vagy ezt Ti sem tehetitek meg anyagilag?

- Ki teheti ma meg?

(Mixolid): - Akartok még gyermeket?

- Szeretnék még egy gyereket pár év múlva, amikor már elég pénz gyűlt fel ahhoz a bankszámlánkon, hogy otthon maradhassak velük. Kristóf vagy Lili lesz a neve. De erre még várni kell.

(Useless): - Engem érdekelne, mi a szerény véleményed Esztergályos Cecíliáról, mint színésznőről.

- Esztergályos Cecilia nagyon jó színésznő, ha a múltját, a filmjeit nézed, biztosan egyetértesz velem. Ő is a Familia utáni jelenét keresi és önmagát. Mi nem könnyen jöttünk ki egymással, nehéz ember, de biztosan én is az vagyok.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

  • Házat keresel? Találd meg az Otthontérkép eladó ingatlanai között.
  • Keress Budapesten albérletet az Otthontérképes keresővel
  • Térképen a Budapesti eladó ingatlanok. Itt megtalálod Te is amit keresel.