A stand upos széttrollkodta a hazai hírportálokat

2021.05.12. 10:26
Nem véletlenül jött szembe Orosz György neve olyan sokszor a Facebookon az elmúlt napokban. A humorista úgy döntött, fogadást köt egy barátjával, és bebizonyítja, hogy nem elég csak humorosnak lenni ahhoz, hogy topkomment legyen valahol. Bebizonyította.

A hazai hírportálok Facebook-oldalait böngészve sokuknak feltűnhetett, hogy Orosz György neve időről időre felbukkan egy cikk alatt a kommentszekcióban, zömmel a tetején, topkommentként. Ez annyit tesz, hogy az ő hozzászólását kedvelték a legtöbben. A humorista 8 nap után el is árulta, miről van szó.

Egy jó humorú barátjával kötött fogadást, aki azt állította, nincs különbség egy profi humorista és egy vicces ember között. Orosz György erre szeretett volna rácáfolni, és sikerült is neki.

Mivel a haverom már régóta kommentel a hírportálok Facebook-oldalára, ezért azt a terepet választottuk. Haverom elég humoros, de 100-ból egy kommentje szokott topkomment lenni. […] 8 napom volt rá, hogy összehozzak 10 topkommentet, és ezzel bizonyítsam, hogy a profi az profi. Először megvizsgáltam a hírek alatti hozzászólásokat, és kielemeztem, hogy működik ez a terep. 8 napja kezdtem bele, és összesen 102 hozzászólást írtam, ebből 100 lett topkomment. 76 alkalommal a hozzászólásom több like-ot kapott, mint maga a hír. A fogadást megnyertem, és nagyon jól szórakoztam az elmúlt 8 napban

– írta Facebook-posztjában.

Orosz György a technikáját is elárulta. Mint megírta, csak olyan cikkekhez szólt hozzá, ahol azonnal eszébe jutott valami, ha nem volt rögtön ötlete, nem kommentelt. Hogy mi az igazi titok, arról egyelőre hallgat, de állítja, egyszer elárulja. Addig pedig elégedjen meg mindenki annyival, hogy baromi vicces!

Ami pedig a nyereményt illeti, a humorista egy „fullos berúgást” nyert. A jövőbe tekintve ő úgy látja, a vesztes havernak nem fog sokba fájni a görbe este, Orosz György ugyanis idén még egyáltalán nem alkoholizált.

Jöjjön az igazság! Fogadásból trollkodtam szét a teljes online médiát az elmúlt egy hétben. Mindjárt azt is leírom,...

Közzétette: Orosz György – 2021. május 11., kedd


  • Tippek
  • Lakáshitel