Véget ért Veréb Tamás házassága

2021.09.23. 19:46
A színész-énekes közösségi oldalán tudatta, hogy a válás mellett döntöttek párjával.

Hét év együttlét, illetve több mint másfél év házasság után Veréb Tamás elválik párjától. A színész, aki 2020 februárjában vette feleségül Klajkó Szandrát, Facebook-oldalán tájékoztatta döntésükről a nyilvánosságot, hangsúlyozva: mindent megtettek, hogy megmentsék a kapcsolatukat, de végül be kellett látniuk, hogy nincs számukra közös jövő. 

Kedves közönségem, kedves barátok! Hét év után véget ért Szandival a házasságunk. Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt. Mindketten megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk, de beláttuk, hogy más utakra rendelt minket a sors. Ahogy a kapcsolatunkat is a legmélyebb tisztelet és szeretet kísérte végig, úgy a jövőben is így gondolunk egymásra, de már csak jó barátként. Kérjük a tisztelt sajtó munkatársait és minden kedves rajongónkat, tartsa tiszteletben a magánéletünk nehezebb pillanatait, ahogy mi is tiszteletben tartjuk mások életét. Köszönjük!

– olvasható a bejegyzésben, amelyet Veréb Tamás kérésének megfelelően teljes terjedelmében közlünk.

A miskolci születésű színészt 2013 és 2018 között számos nagy sikerű darabban láthatta a közönség az Operettszínház színpadán: annak idején az Elfújta a szél című musical egyik férfi főszerepében mutatkozott be, majd 19 évesen megkapta a Rómeó és Júlia-musical címszerepét. Később főszerepet játszott a Mozart!-ban, A Notre Dame-i toronyőrben, a Miss Saigonban, a Szép nyári napban és az István, a királyban is.

A kereskedelmi televíziók képernyőjén is felbukkant: 2016-ban a TV2 Sztárban sztár című műsorának nyertese lett, 2020-ban pedig szerepet kapott az RTL Klub Barátok közt című sorozatában. Párjával sok év együttlét után tavalyelőtt döntöttek a házasság mellett, a színész 2019-ben jegyezte el a táncos-koreográfus-énekesnő Klajkó Szandrát, 2020 februárjában pedig oltár elé álltak. Kapcsolatukat, ahogy azt Veréb Tamás a közleményében írta, békés úton zárják le.

;">