Kislánya miatt aggódott legjobban DJ Dominique

2021.09.25. 15:04
Várkonyi Attila szerdán lett rosszul, valószínűleg agyérgörcsöt kapott. Most már jól van, és úgy érzi, hatalmas szerencséje volt.

Miután végzett a rádióban, fellépésére indult volna Várkonyi Attila, amikor hirtelen rosszul lett. Egy székre ült le, és csak annyit tudott mondani kollégájának, hogy nagy baj van. Ezután elsötétült körülötte minden, a kórházban ébredt fel. Úgy tudja, hogy agyérgörcse volt.

A Retro Rádió épületében egy magánkórház üzemel, így a lemezlovast gyorsan el tudták látni, minden eredménye negatív lett. DJ Dominique úgy érzi, vissza kell vennie a tempóból, mert félti a családját. Főként a kislányát, Lilien Kingát.

Nekem és a páromnak azt a picikét fel kell nevelnünk. (...) Az a legfontosabb, hogy megmaradtam. Először vagyok azóta kórházban, hogy már van családom, éppen ezért elgondolkodtam, hogy ezentúl vissza kell venni a tempóból.

– mondta a Blikknek Várkonyi Attila.

A lemezlovas hozzátette, hogy hatalmas szerencséje volt, és bele sem mer gondolni abba, mi történt volna akkor, ha a volán mögött éri a rosszullét.