Luxusesküvőn lépett fel Bruno Mars

2021.09.25. 20:39

Luxuskörülmények között kelt egybe a Motorola vezérigazgatójának fia, Troy Brown és kedvese, Kristin Ryan. A minden igényt kielégítő lagzi részleteit Marcy Blum A-listás esküvőszervező intézte, akinek egyébként ügyfele volt többek között LeBron James, Soros György és a Rockefeller család tagjai is.

A kifogástalan színvonalú eseményt megelőzően Mario Carbone James Beard díjas séf felelt a próbavacsoráért. Az ifjú pár a szabad ég alatt fogadott örök hűséget, majd egy virágokkal borított mennyezet alatt járták el első táncukat házastársakként. Miután elköltötték az ünnepi vacsorát, a vendégeket egy titkos helyre terelték, ahol néhány hölgy kulcsokat adott át nekik, mondván: csatlakozzanak hozzájuk a 24-es szobában. Ez egy utalás volt Bruno Mars 24K Magic című számára, és lám, valóban a Grammy-díjas énekes várta őket a színpadon.

Mars egyébként nem puszta jófejségből lépett fel Brown és Ryan menyegzőjén, jócskán megkérte az árát. A Page Six információi szerint több mint 3 millió dollárért dalolt a vendégseregnek. Az előadása után sem várt éhezés senkire, a parti további részében extravagáns éttermek kocsijairól válogathattak.  • Hírek
  • Hírek