Mi a TikTokod címmel indít rendhagyó tehetségkutatót az Index

GettyImages-1269166005
2021.10.01. 11:36 Módosítva: 2021.10.15. 17:55
Hamarosan új tehetségkutatóval jelentkezik az Index. A #miatiktokod című új formátum a portál YouTube-csatornáján startol október végén.

Az elmúlt év egyik legnépszerűbb és leggyorsabban fejlődő közösségimédia-platformja kétségtelenül a TikTok volt. A kínai fejlesztésű és hátterű felület kezdetben zenés videók megjelenítésével vált népszerűvé, mára viszont sokkal szélesebb skálán mozog a választéka, az itt található tartalmak ráadásul napi szinten 1 milliárd embert szórakoztatnak.

A platform népszerűsége itthon is töretlen. Bár pontos adatokat a cég nem közöl, szakértői becslések szerint már 2,5 millió magyarországi TikTok-felhasználóról lehet beszélni, nem ritka, hogy egy-egy hazai TikTok-sztárt közel 1 millióan is követnek. Az Index új tehetségkutatója ezt a felületet, illetve ezt a fajta tartalomgyártást célozza.

A #miatiktokod házigazdája a Márkó és Barna síkideg című podcastből ismert Linczényi Márkó lesz, aki a stábbal együtt a jelentkezes@miatiktokod.hu e-mail-címre várja a jelentkezéseket egészen vasárnapig.

Hamarosan az is kiderül, kik bírálják el a tehetségkutatón részt vevők teljesítményét, már nem kell sokat várni, hogy lelepleződjenek a zsűritagok. Addig is érdemes bekövetni a tehetségkutató TikTok-felületét, ahol folyamatosan érkeznek majd a versennyel kapcsolatos információk és a jelentkezőket támogató ötletek – mi már keressük a jövő nagy tehetségeit. A nagy keresgélésben szakmai partnerünk az iFaktor Agency. 

@index_hu

Jelentkezz az 1. hazai TikTok tehetségkutatóba! Írj a jelentkezes@miatiktokod.hu címre + használd a ##miatiktokod hashtaget! @linczenyimarko

♬ eredeti hang - Index.hu

(Borítókép: Mario Tama / Getty Images)