Borbély Alexandra nagyon élvezi a házaséletet

2021.10.05. 14:48

Borbély Alexandra szlovákiai születésű, mint mondja, korábban küzdött is azzal, hogy a hazájában magyarnak, Magyarországon pedig szlováknak érezte magát. Az Európai Filmdíj után többen is felfigyeltek rá, számos cseh és szlovák megkeresést is kapott. Nemrég egy szlovák nemzeti díjat is bezsebelt a Férfi nyúl fülekkel című szlovák filmben nyújtott alakításáért.

A színésznő a minap az RTL Klub Reggeli című műsorának a vendége volt, ahol a szlovák filmek forgatásairól mesélt, és szó esett Nagy Ervinnel való esküvőjéről is. Lakatos Márk meg is jegyezte, hogy a színésznő családi körben milyen ízesen beszélő felvidékivé változik.

Igazából palóc anyanyelvem van. Ez csak tanult, ahogy veletek beszélek

– mondta a műsorvezetőknek.

A színésznő ezután elárulta, hogy nagyon élvezi a házas életet, úgy érzi, az esküvő ad egy plusz érzést, aminek köszönhetően másként néz a szerelmére.

Sosem hittem volna, miért is van ez a feleség-férj dolog. Hogy ezt most minek. De egyszerűen ez, hogy mások előtt, a barátaid és a család előtt kimondod nyilvánosan, hogy én ezt az embert akarom, és felvállalod, ad egy pluszt. Jó érzés.

– magyarázta Borbély Alexandra, aki nem szeretett volna csöpögős és túlromantizált lagzit, ezért igyekezett ezeket a jegyeket ellensúlyozni például azzal, hogy nem szokványos zenére vonult az oltárhoz. Elmondta továbbá, hogy mennek majd nászútra, de azt nem árulta el, mikor és hová.