Lelepleződtek a #miatiktokod zsűritagjai

miatiktokcover.png
2021.10.05. 17:22 Módosítva: 2021.10.15. 18:17
Hamarosan új tehetségkutatóval jelentkezik az Index. A #miatiktokod című új formátum a portál YouTube-csatornáján startol október végén. Mostanra már azt is tudni lehet, kik értékelik majd a versenyzőket.

Október végén startol el az Index TikTokos tehetségkutatója, a #miatiktokod. Az már korábban kiderült, hogy a verseny házigazdája a Márkó és Barna síkideg című podcastből ismert Linczényi Márkó lesz, mostantól pedig az sem titok, kik bírálják el a tehetségkutatón résztvevők teljesítményét.

Csaby1, a TikTok koronázatlan királya 187 ezer követőt számlál TikTok-profilján, és alig várja, hogy köszönthesse a fiatal tehetségeket. Nemkülönben az ugyancsak Síkideges Turai Barnabás, aki a Mivanaveled showból is ismerős lehet.  Rajtuk kívül Hajós András zenész-műsorvezető, és a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Molnár Nini keresik Magyarország legjobbjait.

@index_hu

Dobpergééés! Mutatjuk a #miatiktokod, az első hazai TikTok tehetségkutató zsűrijét!

♬ eredeti hang - Index.hu

A héten érdemes lesz figyelemmel kísérni az Indexet és a tehetségkutató TikTok-felületét egyaránt. A zsűritagok ugyanis hamarosan azt is elmondják, mire figyelnek leginkább a versenyben, és mi alapján fognak értékelni. A versennyel kapcsolatos információk folyamatosan érkeznek majd, mint ahogy a jelentkezőket támogató ötletek – mi már keressük a jövő nagy tehetségeit.

A verseny nyertesét az Index és kiemelt szakmai partnere az iFaktor Agency repíti majd tovább a hírnév felé. A remek, meghökkentő és egyben vicces videókat a Compact Tv-vel közösen gyártjuk majd.

Pár nap az indulásig, de már most érdemes minden csatornánk bekövetni minket!