Curtis felfüggeszti a karrierjét, mert elfáradt

2021.10.12. 12:39
Határozatlan időre leáll a zenéléssel a rapper, döntésének okát fáradtsággal magyarázza.

Nehéz időszakot tudhat maga mögött Széki Attila, ismertebb nevén Curtis. A rapper legújabb Instagram-posztjában arról tájékoztatta rajongóit, hogy az elmúlt évben annyira elfáradt, hogy szünetre van szüksége, ezért határozatlan időre felfüggeszti zenei karrierjét.

Sziasztok! Ez az év megint egy száguldás volt számomra. Rettenetesen elfáradtam, emellett a nyakamba vettem a világ összes gondját… Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. Az idei évre lekötött Curtis-bulikat felfüggesztem, egy-két tévés szereplést kivéve, és eltűnök határozatlan időre a színpadról. A magánéletemben is volt rengeteg csatám a közelmúltban, amit ugyancsak nehezen tudok feldolgozni, de szerencsére a párom, a kisfiam és pár jó barátom sokat segítenek. Szeretlek titeket, és hamarosan újra találkozunk, de most pihennem kell

– írta bejegyzésében Curtis.

A poszt alatt a rapper követői jó egészséget, kellemes pihenést kívántak kedvencüknek, és biztosították arról, hogy nagyon várják visszatérését.

A rapper utoljára akkor tűnt el, amikor Majkával egy időre elváltak útjaik, és drogproblémái miatt rehabilitációra vonult. A mostani döntés kapcsán viszont ilyesmiről szó sincs, ráadásul azért is meglepő ez a hirtelen visszavonulás, mert Curtis legújabb dalának klipje csupán néhány napja debütált a YouTube-on.