Családon belüli erőszak vádjával tartóztatták le Kylie Jenner exét

2021.10.14. 09:49

Nagyjából fél év után úgy fest, meglehetősen csúnya véget ért Tyga és Camaryn Swanson kapcsolata. A rapper és az influenszer idén tavasszal kezdtek találkozgatni, nem sokkal később pedig már arról szóltak a pletykák, hogy el is jegyezték egymást. A pár az elmúlt héten végül a szakítás mellett döntött, hétfőn azonban újabb összetűzésbe keveredtek.

Egy szemtanú szerint Swanson hívatlanul, mámoros állapotban kiabált a rapper ajtaja előtt hétfő hajnalban, hogy engedje be őt. Miután bebocsájtást nyert a lakásba, állítólag összeszólalkoztak, végül Tyga felszólította a nőt, hogy hívja fel az anyját, és vitesse haza magát. Az influenszer nem sokkal az incidens után monoklival a szeme körül jelent meg a Los Angeles-i rendőrségen, ahol megtette a feljelentést exével szemben.

Swanson Instagram-történetben mondta el a sztori rá eső részét, ami éppen az ellenkezője annak, amit a szemtanú állított. Az influenszer vallomása szerint Tyga nemcsak hogy áthívta magához, de telefonon is kérte arra, hogy látogassa meg – az üzenetváltásukról egyébként képernyőfotót is mutatott, Perez Hilton oldalán látható.

Az influenszer azt mondja, nem hívatlanul állított be exe lakására, amikor pedig távozni akart, Tyga az útjába állt, és fizikailag bántalmazta. Állítja, hogy a rapper órákig nem engedte elmenni a lakásáról.

Érzelmileg, mentálisan és fizikailag is bántalmaztak. Nem fogom tovább titkolni

– írta monoklis fotója mellett Camaryn Swanson.

A TMZ információi szerint a történtek után nem sokkal Tyga feladta magát a rendőrségen, ahol le is tartóztatták. Ötvenezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, amit már le is tett. Amikor viszont kisétált a Los Angeles-i rendőrségről, egyetlen szót sem szólt az ott táborozó újságírókhoz.

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06 (80) 20-55-20-as számon. Emellett a NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon. A Patent Egyesület jogsegélyszolgálata pedig szerdánként 16 órától 18 óráig, csütörtökönként 10 órától 12 óráig érhető el a 06 (70) 25-25-254-es számon.